Ionel Dancă, interfața liberalilor și șef al Cancelariei premierului, a primit cadou de la Vrancea un loc eligibil pe listele la parlamentare. Dancă a fost votat entuziast de membrii PNL Vrancea pentru a candida pe locul 2 la Camera Deputaților, după ministrul Dezvoltării Ion Ștefan, care a prins locul 1. Ministrul „Grindă” tocmai ce a pierdut pentru a doua oară alegerile pentru postul de primar al Focșaniului, în fața aceluiași contracandidat PSD care l-a surclasat la voturi și în 2016. În realitate, Ionel Dancă nu e legat de Vrancea decât prin vizitele dese în acest județ, inclusiv în campania electorală pentru alegerile locale, însă se simte ca acasă, după cum singur a explicat. Din ce scria zilele acestea, este „născut și crescut în Moldova și oriunde aș fi sunt un moldovean”. Potrivit CV-ului, Dancă a făcut liceul în Piatra Neamț, adică un pic cam departe de Vrancea, însă important este unde îți e sufletul și fanii, până la urmă.

Candidez pentru Parlamentul României la Vrancea, alături de eroii care l-au eliminat pe baronul roșu Oprișan de la conducerea județului, Ion Ștefan și Cătălin Toma. Candidez la Vrancea pentru a termina ceea ce am început la europarlamentare, prezidențiale și locale: să învingem definitiv baronii PSD care au ținut Vrancea și Moldova 30 de ani fără speranțe la o dezvoltare care să ofere o oportunitate de a reuși în viață pentru fiecare. Candidez acolo unde mă simt ca acasă, în organizația PNL Vrancea, alături de Ion Ștefan și Cătălin Toma și de toți membrii și prietenii PNL din Vrancea, cărora le mulțumesc pentru susținere și pentru încredere. Mă întorc acasă în Moldova pentru a deschide Vrancea și Moldova pentru investiții și dezvoltare”, este crezul omului de încredere al lui Orban.

Articolul precedentAna Birchall, dură la adresa avocatului poporului: „Intens promovată și susținută de Sputnik”
Articolul următorPrimăria Galați a pierdut procesul cu Louis Berger și Ernst & Young după ce primarul Ionuț Pucheanu (PSD) a refuzat să plătească studiile pentru tunelul pe sub Dunăre