Sursa: Facebook

Adrian Veștea, liberalul care conduce Ministerul Dezvoltării, are mari speranțe că viitorul președinte al României va fi candidatul PNL.

Nu doar speranțe, ci o mare încredere, așa cum și-a exprimat-o Veștea astăzi, la B1 TV.

Astfel, ministrul Adrian Veștea este convins nu doar că șeful său de partid – Nicolae Ciucă – va intra în turul 2 al prezidențialelor, ci chiar că acesta va câștiga. Nu a spus Veștea dacă Ciucă va câștiga sau nu detașat, în rest se pare că totul este „stabilit”. De destin. Sau de votul românilor:

Am toată convingerea, exact cum am spus-o de fiecare dată în spațiul public, că Nicolae Ciucă va fi candidatul care va intra în turul 2 și, de altfel, va fi și candidatul care va câștiga Președinția României.

Este un demers pe care românii l-au făcut în ultimii 20 de ani, de fiecare dată candidatul dreptei a reușit să obțină acest portofoliu. Cred că este normal, pentru a avea în continuare un parcurs democratic și echilibrat, să avem o persoană care pune interesele țării înaintea altor interese”, a declarat Adrian Veștea pentru sursa citată.

Iar ministrul mai are o convingere. De fapt două. Una dintre acestea, legată de „În slujba țării”, cartea semnată de Ciucă, despre care ministrul a admis că nu a reușit să intre „în posesia ei”, deoarece a avut „o perioadă destul de aglomerată”. Însă Veștea a subliniat că „am toată convingerea că în perioada următoare o să o am la dispoziție și o să o parcurg”.

Cât despre cea de-a doua convingere a celui care conduce Ministerul Dezvoltării, aceasta ține de pronosticul procentelor obținute de candidații la președinție și al „finaliștilor”:

Am toată convingerea că, având două partide mari în România, cred că acest lucru a fost demonstrat în urmă cu trei luni de zile, PSD și PNL, cele care au cele mai multe structuri locale, cel mai mare număr de primari, de consilieri locali, cele care practic acoperă fiecare secție de votare, atât Partidul Național Liberal, cât și Partidul Social Democrat, de fapt, candidații celor două partide, sunt creditate pentru avea candidații în turul 2”.

Articolul precedentAu trecut europarlamentarele, Rareș Bogdan e din nou contra unei înțelegeri cu PSD
Articolul următorAdjunctul IPJ Dâmbovița, sub control judiciar pentru favorizarea făptuitorului, abuz în serviciu și fals intelectual