Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Liderul Pro România pune punctul pe „i” în ceea ce privește economia țării. Acesta critică măsurile pe care Guvernul le are în vedere și atrage atenția că o redresare poate fi făcută doar prin tăierea unor posturi bugetare.

Azi NU mai sunt bani și Guvernul se împrumută în fiecare zi/ anul viitor NU vor mai fi bani nici macar de împrumut! Ce facem?

NU sunt de acord să tăiem pensii și salarii (asta a făcut Băsescu în 2010 și a greșit) / NU sunt de acord să mărim TVA, taxe și impozite (pentru că distrugem exact economia privată și firmele românești – adică exact cei care ne țin în viață acum)/ NU mai ai ce investiții să tai că deja le-au tăiat Dăncilă și Teodorovici pe toate!

Singura soluție realistă și cu șanse mari de succes este o RESTRUCTURARE radicală a Administrației Publice (un sistem construit în 1968 de PCR și Ceaușescu și înrăutățit în fiecare an din 1990)!

Eu cred în această soluție- și cred că este singura! După atâția ani și atâta experiența acumulată (cu bune și cu rele, cu succese și greșeli uriașe) știu că se poate!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Articolul precedentViorica Dăncilă e tranșantă privind impozitarea suplimentară a pensiilor speciale: „O măsură justă”
Articolul următorProtest în Piața Revoluției, de ziua Alexandrei Măceșanu