Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Liderul PRO România asigură că partidul pe care îl conduce este fidel doar românilor și nu se sfiește să critice jocurile de culise ale politicienilor, inclusiv cele în care sunt implicați și cei din ALDE. În acest sens, Victor Ponta scrie pe Facebook și spune oricui vrea să îl asculte că vrea să schimbe „ceea ce nu merge bine/ să construim proiecte bune și să dărâmăm ceea ce incompetența și ticăloșia au distrus în ultimii 3 ani/ nu am făcut ProRomania ca să obținem funcții și avantaje personale (dacă ne doream asta rămâneam la PSD și îl slujeam pe Dragnea cum au făcut alții)!”.

Totodată, Ponta explica ieri și ceea ce se întâmplă în peisajul politic autohton. „Consiliul Fiscal (condus acum de Daniel Daianu și Bogdan Cozmâncă – doi profesioniști care au ajutat enorm, alături de Florin Georgescu și Liviu Voinea la Programul Economic prin care USL a relansat economia dupa Criză) spune că lipsesc din Buget “decât”/ “doar” 11 miliarde de lei.

Urmează la 1 Septembrie mărirea pensiilor și o campanie electorală în care toți candidații o să arunce cu promisiuni și cu bani care nu există/ deja deficitul bugetar pe primele 6 luni este mult mai mare decât în intreg anul 2015.

Ministrul de Finanțe se ocupă de bătălii politice cu aliații din ALDE și cu strategii prin care să o “împingă pe scări” pe Viorica Dăncilă ca să îi ia locul de lider al PSD (probabil ca să bată ultimul cui în coșciugul partidului)/ mă amuză cum toți cei migrați de la PDL, PRM sau PNL dau din gură toată ziua despre “NOI – pesediștii”/ și dupa aberația OUG 114/2018 (pe care el a semnat-o și prezentat-o triumfalist alături de Darius Vâlcov) acum vine iar cu infantila măsură de impozitare a bacsișului sau neconstituționala impozitare a unora dintre pensii.

România se împrumută miliarde de euro în fiecare lună cu dobânzi duble față de Ungaria, Bulgaria și chiar Grecia/ între timp se taie bani de la sănătate, educație, infrastructură și cofinanțarea proiectelor europene (adică exact de ce are nevoie România).

Guvernul nu se restructurează (că se supară baronii)/ administrația rămâne până acum (să nu piardă doamna Dăncilă voturile pe care nu le are)/ investiții nu se fac – ci doar datorii.

Și între timp Iohannis, Barna, Dăncilă se bat cine să fie președinte – ca Băsescu și Geoana în 2009 – adică cine să fie comandant pe “Titanic”!!! Dar noi toți – “pasagerii” români – ce vină avem? Că noi o să plătim prețul – ca în anul 2010!”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentArad: o ceartă ce ne-a costat 10 milioane de lei
Articolul următorPremierul Dăncilă asigură că România are bani, inclusiv pentru investiții