PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail şi SC RAJA SA, cel mai mare operator regional din domeniul alimentării cu apă şi al canalizării au semnat un parteneriat pentru colectare plăţi facturi. Prin acest acord s-au creat premisele implementării celor mai moderne sisteme de plată pentru a răspunde nevoilor clienţilor ce caută metode simple şi rapide de plată a facturii. Serviciul este disponibil tuturor clienţilor SC RAJA SA, în magazinele de proximitate ce poartă însemnele PayPoint. Consumatorii se pot prezenta în aceste locaţii cu factura RAJA iar vânzătorul se va ocupa de scanarea codului de bare şi încasarea în numerar a banilor. Procesarea tranzacţiei se realizează simplu, sigur şi rapid, plata facturii fiind confirmată prin eliberarea unei chitanţe cu toate detaliile tranzacţiei. Serviciile PayPoint constituie o modalitate de plată a facturilor disponibilă în peste 6600 puncte de plată la nivel naţional; în aceste locaţii, concomitent cu efectuarea cumpărăturilor zilnice, consumatorii se pot prezenta de acum şi cu facturile RAJA, reducând considerabil timpul alocat acestor plăţi, fără costuri suplimentare. Consumatorii pot găsi cele mai apropiate magazine PayPoint pe site-ul companiei, www.paypoint.com/romania. În prezent, PayPoint are încheiate contracte cu 43 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare, dintre care 35 sunt contracte pentru servicii de colectare plăţi pentru: sectorul utilităţi, sectorul telecomunicaţii şi comunicaţii prin cablu, sectorul financiar-bancar. PayPoint oferă de asemenea servicii complete de încărcare electronică a cartelelor preplătite pentru toţi jucătorii din industria de telefonie mobilă care furnizează acest tip de produs, servicii de încărcare electronică pentru operatorii de telefonie fixă cu acces internaţional şi de Internet şi servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplătite de tip DTH (Direct-To-Home).

Articolul precedentDeclarații dure după un nou blocaj al sistemului informatic al CNAS și după o scrisoare deschisă a medicilor de familie. Ministrul Pintea: „Am luat decizia schimbării conducerii casei”
Articolul următorInvestigație în cazul actorului Alexandru Arșinel, după transplantul de rinichi. Ministrul Sănătății: „Există o anchetă pe acest caz ”