Aprecieri față de atitudinea lui Ludovic Orban din ultimele luni și față de declarațiile acestuia vin de unde nu te aștepți, un soi de admirator al acestuia fiind nimeni altul decât fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Deși ocupat probabil cu noua sa construcție politică, Codrin Ștefănescu și-a făcut timp aseară să dezvăluie că are discuții referitoare la ex-liderul PNL, în sensul în care, cine știe din ce rațiuni, îi este cerută opinia referitor la aversiunea pe care o arată Orban față de unii dintre foștii săi colegi.

Și, în acest context, Codrin Ștefănescu face public că are cumva anumite sentimente de apreciere pentru Ludovic Orban, care acum face dezvăluiri și care, din ce a înțeles el, dă dreptate celor care acum ceva ani luptau cu statul paralel.

Cu toate acestea, Codrin Ștefănescu arată că totuși Orban a avut și ceva greșeli în viața sa politică. Și, firește, nu uită să scrie despre Aliața Pentru Patrie, proiectul său politic, ca despre unica soluție în acest moment.

Am fost întrebat dacă apreciez curajul lui Ludovic Orban. Care, în sfârșit, a dat cărțile pe față! Am spus: da, apreciez! Cam târziu totuși, dar măcar a spus clar! Că Iohannis a luat-o razna de tot, că guvernul PSD-PNL se face cu dosarele pe masă, că ambele conduceri, în frunte cu Cîțu și Ciolacu, sunt acaparate și controlate de către Sistem, că șantaj, securiști, minciună și ipocrizie cât cuprinde!

Încerc să nu uit că și Ludovic a făcut parte din această mizerie până de curând. A girat-o! A susținut-o! A dansat și a cântat pe muzica lui Iohannis și a sistemului de care vorbește! Apoi a fost aruncat peste bord, când securicii au considerat că e nefolositor.

(…) Astăzi, o mare parte dintre adversarii noștri, umiliți de către sistemul pe care l-au servit, ne dau dreptate! Târziu, dar recunosc că noi avem dreptate!
Țineți aproape! Suntem ultima șansă! #AliantaPentruPatrie
”, scria pe Facebook Codrin Ștefănescu.

Articolul precedentCertificatul verde nu este de speriat
Articolul următorValeriu Stoica, acid cu noua conducere a PNL