Lovitura lui Tache

Numai că dinamica operativă a anchetei nu doar că se modifică de la o zi la alta, dar deja la acest stil temeinic de lucru al procuroarei de caz Mihaiela Iorga Moraru, până și ultimii ”coldiști” ai sistemului calculează cu înfrigurare ”AMR”-ul până la ”marea confruntare”! Dar nu cu ei! Că aici lucrurile sunt deja, în cea mai mare măsură, pe deplin lămurite încă de la primele audieri. Coldea și Trăilă deopotrivă putând răsufla oarecum ușurați dacă generalul Dumbravă își va lua fapta, așa cum a promis…

Numai că altfel stau lucrurile cu ”B.G.C.”! Cel care poate sparge, dintr-o singură lovitură, întreaga ”GAȘCĂ NEBUNĂ” din Justiție!

Bunea Gabriel Cătălin!

Este vorba despre veșnic surprinzătorul judecător Bunea Gabriel Cătălin! Fostul student al ”profului” Trăilă fiind mai mereu ”beneficiarul final” al ”repartizării aleatorii” a dosarelor de la Camera Preliminară a Tribunalului București, acolo unde activează în prezent! Fie că vorbim de dosarul miliardarului fugar Bogdan Alexander Adamescu… Cel în care a ”decapat”, dintr-o singură privire, întreg probatoriul procurorilor DNA, format din denunțuri, declarații de martori și înregistrări audio – video obținute cu mandat legal! Și asta după doi ani și jumătate în care a refuzat pur și simplu să ia act de probele prezentate în rechizitoriul procurorilor Direcției Naționale Anticorupție! După 26 de amânări consecutive, în doar câteva minute, același judecător Bunea Gabriel Constantin respingând absolut toate probele DNA! De parcă zici că, între timp, Bogdan Alexander Adamescu ar fi obținut ”contractul de optimizare” al dosarului său. Fie și cu un martor, comisionar sau cum s-o mai denumi el precum Horia Georgescu. Și mai ales cu toate că ”dincolo era oricum mai ieftin”!

Însă același judecător Bunea Gabriel Constantin s-a sucit pe invers într-un alt dosar ajuns rămâne de văzut cât de aleatoriu la el și pe care l-a ținut până ce … a dat cu patru ani în sentință! De zici că în acest caz ”optimizarea” inițială a luat-o în sens invers, după ce omul de afaceri Cătălin Hideg nu a mai putut onora pretențiile ”GĂȘTII NEBUNE”!

Însă procuroarea Iorga Moraru nu s-a sesizat doar în aceste cazuri. Pe lângă ”fronturile” deschise în urma denunțurilor depuse și pe care cercetările înaintează în ritm alert, dosarele ”optimizate” ale lui Bogdan Alexander Adamescu și Emil Mihai Tufan. Cel dintâi alegându-se nu doar cu respingerea tuturor probelor DNA, ce este drept, dar și cu ”martorul de serviciu” Horia Georgescu ”plantat” în fruntea Consiliului de Administrație al GRAND HOTEL București. Cel mai probabil pentru ”optimizarea” nu doar a dosarului, dar și cea financiară.

Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi

În cazul miliardarului care și-a înjunghiat ”ca de Crăciun” secretara–concubină însă ”cercul s-a închis” în cu totul alt mod. Cum însă partenerii americani ne tot învață ”luați urma banilor” atunci când este vorba despre orice fel de anchetă, iată că, ghinion, deja ies la iveală contractele prin care, la data de 11 ianuarie 2019, societatea de consultanță a generalului Dumitru Dumbravă, SC Intel Cube SRL – redenumită între timp SC Wise Line Consulting SRL – a parafat contractul de consultanță nr.(…) cu SCP ”Doru Trăilă și Asociații”. Obiectul contractului aflat la acest moment pe masa de lucru a procurorului de caz prevăzând chiar ”optimizarea”, de fapt ”soluționarea unor litigii ale SOCERAM SA”. După care, peste nici patru luni, s-a încheiat un act adițional pentru ”optimizarea” dosarelor din instanță ale firmei miliardarului Tufan. Însă plata ”abonamentului lunar” pare să nu mai fi fost suficientă, astfel că, în aprilie 2021 s-a semnat un alt act adițional, vizând o altă firmă a ”clientului” Emil Tufan, ELDIS SA. Aceasta după ce Tufan fusese între timp condamnat definitiv pentru pentru tentativă de omor! După ieșirea însă a înjunghiatorului de femei din pușcărie, după ispășirea a doar 1,9 ani din pedeapsa totală, Tufan a fost de acord ca, ”de bună voie și nesilit de nimeni”, să predea controlul ”fiduciar” al firmelor sale, SOCERAM și ELDIS, pentru o perioadă de șapte ani, către… SCP ”Doru Trăilă și Asociații”! Trăilă redirecționând la rândul său, conform schemei deja ”modus operandi”, o bună parte din bani către firma generalului Dumitru Dumbravă. Iar ”Mitică”, la rândul lui, către cea a generalului Florian Coldea!

DIVIZIA INTERNĂ a ASI intrând în posesia informațiilor care au dus la deschiderea a încă două dosare privind ”optimizarea” dosarelor altor clienți celebri ai ”GĂȘTII NEBUNE” a generalului Coldea. Primul dosar al unui politician și celălalt al unui reputat medic. Și este de-abia începutul… sfârșitului!

Din moment ce iată că se înaintează, ”pas cu pas”, spre ”sediul central” al ”GĂȘTII NEBUNE” formate din Trăilă, Dumbravă, Cocoru și Coldea. Aflat în chiar TRIBUNALUL BUCUREȘTI! Acolo unde dosarele ”optimizate” de Trăilă pică, unul câte unul, la ”B.G.C.” Judecătorul care poate sparge încă de pe acum întreaga ”GAȘCĂ”!  

Fără a mai irosi astfel orele de muncă ale ofițerilor de informații și ale procurorilor care oricum deja sunt cu ochii pe filmările nunții și botezului familiei Bunea de la Tribunalul București. Și asta cu toate că a fost un fel de ”nuntă fără dar”, din moment ce ginerele judecător la Tribunalul București și soția grefier la același Tribunal București nu au strâns decât 5.000 de euro. Iar la botez doar 1.000 de euro.

Însă ceea ce interesează cel mai mult este eventuala așezare strategică a invitaților la mese… Mai ales dacă identificarea mesenilor nu doar că nu a fost una ”aleatorie”, ca la Tribunalul București… Dar toată ”GAȘCA NEBUNĂ” poate fi astfel vizionată în toată splendoarea sa!

Așa că, Bunea Gabriel Constantin, ”mingea” este la tine! Și o poți ridica oricând la fileul DNA! Cât mai este timp…

Articol preluat din ASI-Romania

VIALovitura lu' Tache
SURSĂASI-Romania
Articolul precedentDegringolada alegerilor. Nenumărate birouri electorale din țară nu au predat încă documentațiile legate de vot
Articolul următorComunicat de Presă – ”A fost o întâlnire minunată cu peste 600 de seniori care privesc cu îngrijorare viitorul” – ADRIAN NĂSTASE, invitat de onoare al Galei Aniversare SENIORI de COLECȚIE, ediția XX