Partenerii coaliției de guvernare sunt în continuare în corzi, dincolo de declarațiile privind stabilitatea din interior.

După alegeri, atât PNL cât și PSD au ieșit cu laude „de sine” privind rezultatele obținute, pentru a dovedi care e mai performant.

Dincolo de faptul că ar trebui remarcată și implicarea alegătorilor – ca să spunem așa – și încrederea acordată de aceștia unor candidați sau alții, din interiorul partidelor răzbat semne de luptă.

Astăzi i-a venit rândul șeful campaniei PNL să ia „cuvântul”. Pe Facebook, Florin Roman acuză dezinformări via PSD și ține să sublinieze cine este de fapt câștigătorul:

Pe măsură ce vin rezultatele parțiale, vreau să demontez câteva din intoxicările PSD! Prima referitoare la faptul ca au câștigat 5 CJ. Au uitat să scadă Botoșani unde a câștigat PNL și au pus unul la Timiș, unde Alfred Simonis a câștigat pe Alianță, nu pe PSD.

PNL a câștigat două noi CJ. La Botoșani, în fața PSD și la Constanța în fața ADU. A pierdut Maramureș și Caras Severin, iar la Prahova sunt mai multe voturi la CJ și mai mulți primari PNL. La Vrancea diferența e de 1000 de voturi și PNL a contestat cerând renumărarea voturilor după mai multe neregulii constatate.

La final, PNL are cu 100 de primari mai mult, decât cei care au intrat în campanie. Am recuperat numărul de primari PNL care au fugit la PSD înainte de alegeri. PNL are 38% din primarii României! La final, PNL închide cu 36-38% la consilii locale!

Cea mai mare creștere de primari o avem la Buzău, în fieful lui Marcel Ciolacu. De la 0, pentru ca au fost luați toți de PSD, la 10 după alegeri!’Iar cea mai frumoasă victorie la municipii este în fieful lui Paul Stănescu, PNL câștigând Slatina pentru prima dată după al doilea război mondial!”, detaliază Roman, ca în Caragiale, rezultatele de la nivel național.

Păcat că, de o oră de când au fost postate rândurile de mai sus, există doar 100 și ceva de like-uri, 3 comentarii și 8 distribuiri. Haideți că puteți mai mult, totuși.

Articolul precedentComunicat de Presă – ”A fost o întâlnire minunată cu peste 600 de seniori care privesc cu îngrijorare viitorul” – ADRIAN NĂSTASE, invitat de onoare al Galei Aniversare SENIORI de COLECȚIE, ediția XX
Articolul următorÎmpreună sau separat? Ciolacu și Ciucă nu s-au decis încă cine le va fi candidatul la prezidențiale