Liderul PLUS este încrezător că moțiunea de astăzi va avea un final fericit, Dacian Cioloș considerând că înlăturarea Guvernului este singura opțiune pentru ca țara noastră să intre într-un făgaș normal.

Astăzi, România are șansa de a scăpa de cel mai slab guvern din istorie.

1 milion de euro votul, funcții în Parlament sau la conducerea unor instituții, amenințări cu dosare, bani cu dedicație pentru primari. Un nou film mafiot se joacă zilele acestea în viața reală a românilor. Protagoniști: Guvernul României și unii dintre parlamentarii trimiși acolo să reprezinte interesele cetățenilor. Funcțiile publice și-au pierdut orice urmă de responsabilitate.

Fac apel la toți parlamentarii care azi ar trebui să voteze în Parlament moțiunea. Ați făcut un jurământ că vă veți îndeplini cu onoare şi cu fidelitate mandatul încredinţat de popor. Aveți o misiune încredințată de popor, nu de Viorica Dăncilă, nu de cel mai slab guvern român din toate timpurile.

Organele abilitate trebuie să-și facă treaba și toate aceste trocuri politice trebuie să fie cercetate. Voturile sunt ale poporului, nu ale parlamentarilor și ale guvernanților care se vând și se cumpără pe banii românilor”, scrie Cioloș.

Articolul precedentPreședintele USR București și-a dat dmisia după ce CNSAS a cerut instanței să constate că a colaborat cu Securitatea. „Această instituție este colorată politic, formată din oameni puși de partidele din Parlament, proporțional cu ponderea lor în Legislativ”
Articolul următorMoțiunea a trecut, trăiască moțiunea!