Prin intermediul unui comunicat de presă, societatea RAJA SA a dat asigurări că lucrările de modernizare de la nivelul Stației de Tratare și Pompare Palas din municipiul Constanța decurg conform planului.

De asemenea, echipele constructorului, dar și echipele societății RAJA au lucrat non stop în toate cele 14 puncte de lucru.

Lucrările au avut ca scop înlocuirea și cuplarea conductelor noi, dar și montarea a 9 vane și a 4 debitmetre

Programul Operațional Infrastructură Mare prevede investiții în Municipiul Constanța de peste 100 milioane de euro în infrastructura de apă și de canalizare”, se arată în comunicat.

Reprezentanții RAJA SA au ținut să reamintească tuturor consumatorilor afectați de aceste lucrări că, având în vedere lungimea instalațiilor, a diametrului acestora și a debitului de apă, reluarea furnizării apei potabile se va realiza gradual în fiecare sector afectat.

Constănțenii sunt invitați la Stația de Pompare și Tratare Palas, pentru a observa, la fața locului, evoluția lucrărilor

În același context, pentru a păstra tranasparența în legătură cu stadiul lucrărilor, RAJA a făcut publică o serie de fotografii și înregistrări din timpul lucrărilor executate.

Membrii societății îi invită pe toți cei interesați de mai multe cadre și imagini de la locurile de desfășurare a intervențiilor să ajungă la Stația de Pompare și Tratare Palas din municipiul Constanța, bd. Aurel Vlaicu nr. 137.

Aici, persoanele interesate vor fi informate și în legătură cu stadiul lucrărilor.

Articolul precedentA crescut numărul cazurilor de infectare cu West Nile
Articolul următorPasageri revoltați pe Aeroportul Internațional din Cluj, după ce Wizz Air a anulat cursa de Lyon
Jurnalist full-time / Pesimist part-time