La doar o zi după ce senatorul Teodor Meleșcanu a anunțat că intră cu trup și suflet în Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal, formațiunea politică se îmbogățește cu un al doilea parlamentar. Dorel Căprar, fost lider al PSD Arad, pare că nu mai susține că este social democrat până la moarte, ci este împăcat cu situația și intră în PPU-SL. „Am decis că doctrina umanistă și promovarea valorilor acesteia este în interesul României și al cetățenilor români și este pe deplin compatibilă cu principiile și valorile mele politice și de viață. În această perioadă societatea românească are o nevoie acută de revenire la valorile tradiționale de respect și sprijin față de om, de nevoile acestuia, de rațiune, demnitate, credință și mai ales de patriotism. Considerând că doctrina umanistă poate constitui un remediu eficient al actualei situații, am decis să mă alătur proiectului politic al Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal) și începând de azi să mă înscriu în acest partid. ROMÂNIA NU SE NEGOCIAZĂ!!! AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!!!”, este mesajul lui Dorel Căprar.

În urmă cu aproape o lună, PSD Arad a anunţat că l-a exclus pe deputatul Dorel Căprar din partid, însă acesta afirma că va contesta decizia şi că se consideră membru în continuare. Situația era încordată din februarie, după ce alegerile interne din PSD Arad care au fost câştigate de deputatul Căprar – singurul candidat pentru preşedinţia filialei judeţene – au fost anulate, iar Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis ca alegerile să fie organizate din nou. Ulterior, Mihai Fifor a câştigat preşedinţia PSD Arad, la o diferenţă de cinci voturi în faţa lui Căprar. Au urmat critici și amenințări, iar zilele trecute deputatul de Arad califica PSD ca fiind un partid al lui Marcel Ciolacu și al altor câțiva membrii.

OPERAȚIUNEA „CIOLACU” – CUM A DEVENIT PSD, SRL-ul lui MARCEL!

Dincolo de orice, vă mărturisesc că îmi este greu să-mi revin de pe urma șocului pe care l-am avut după ce am constatat că ÎN FAPT, Partidul Social Democrat NU MAI EXISTĂ. Practic, în momentul în care citiți aceste rânduri, PSD a devenit o anexă a „tripletei” interimare și perdante Ciolacu- FIFOR-STĂNESCU. Dimensiunea haosului în care a fost „aruncat” acum electoratul nostru întrece orice închipuire”, erau câteva dintre „dezvăluirile” făcute de Dorel Căprar.

Articolul precedentCiolacu denunță „jaful” de la ANRP: „Plăți făcute în AVANS de Guvernul PNL pentru despăgubirea prietenilor de casă!”
Articolul următorSenatul respinge impozitarea pensiilor speciale cu 90%