Sursa foto: Facebook

Primarul Piedone a precizat, pe pagina sa de Facebook, că Școala 124 a fost radical transformată, devenind dintr-o unitate de învățământ cu „toalete ca la țară”, într-o adevărată „școală.”

Edilul a menționat că a găsit-o „mutilată de cârpaci, de facturi, de harababură și de pungășii ordinare”, dar sub conducerea sa, totul a cunoscut o schimbare în bine.

„Școala 124 Odinioară… o școală de Capitală cu toalete ca la țară. Acum… o adevărată școală! Am găsit-o mutilată de cârpaci, de facturi, de harababură și de pungășii ordinare. Pentru starea sa m-au înjurat părinți, bunici și postaci de serviciu. Și… nici măcar nu participasem la măcelărirea ei. Eu, Noi – echipa Piedone, așa am găsit-o: Fără vlagă, părăsită, chinuita de jepcari”, a scris primarul Sectorului 5.

„Acum, Școala 124 este chipeșă, curată, funcțională!”

Totodată, acesta a precizat că e esențial ca elevii și profesorii să aibă o școală modernă, mulțumind cu această ocazie tuturor celor care l-au ajutat „să o scoată din mocirlă.”

„Le multumesc celor care m-au ajutat s-o scot din mocirlă și s-o predau dascălilor și elevilor! Cam asta a fost lucrarea! Am finalizat-o! Gata cu lecțiile online! Gata cu chinul! Să se sune, așadar, clopoțelul!”, a spus primarul Piedone.

De asemenea, Cristian Popepescu Piedone i-a îndemnat pe elevi și profesori să aibă grijă de noua școală deoarece este modernă și frumoasă și trebuie să rămână și generațiilor viitoare. Mai mult, primarul Sectorului 5 a încercat să aducă puțină liniște printre locuitorii sectorului, precizând că în ciuda vremurilor tensionate și tulburi în care trăim, împreună și cu o minte limpede vom trece peste orice.

„Urmează povestea! Dragii mei dascăli, dragii mei elevi, dragii mei părinți, vă rog să aveți grijă de ea! Că… este o școala modernă și frumoasă! Știu… Trăim vremuri tensionate și tulburi. Ne ocupăm și de adăpostul subteran! Vom face să fie bine! Cu respect, primarul Piedone”, a conchis primarul Piedone.

Reamintim că Școala 124 a intrat în reperații în urmă cu patru ani, iar edilul Sectorului 5 a spus, în urmă cu câteva zile, că modernizarea unității de învățământ a luat sfârșit și este gata să își primească elevii și profesorii.

„În altă ordine… școala 124 e gata! După 4 ani… Montăm băncile, etc… Așa că pribegia-i gata!”, a spus Piedone.

Lecție de administrație în Sectorul 5. Școala 124, dată în folosință

Articolul precedentStare de alertă la Radiocom! Acuzații grave ale șefului comisiei de control a SRI
Articolul următorMaternitatea din Mariupol a fost bombardată. Au fost rănite mai multe gravide aflate în travaliu
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.