dragnea la spital liviu dragnea aprozare
Foto: Facebook

Liviu Dragnea vrea din nou aprozare în România. Liderul PSD a susținut duminică la Călărași un discurs în care a atacat din nou UE și companiile străine – în acest caz supermarketurile – făcând apel la elemente ale naționalismului alimentar.

Dragnea a criticat voalat Uniunea Europeană pentru prezența ”E”-urilor în alimente și a deplâns soarta micilor producători care nu au unde să-și vândă marfa.

Șeful PSD a anunțat că partidul său vrea să deschidă o rețea de magazine de stat, celebrele aprozare de pe vremea comunismului, care să preia producția locală. Aprozarele, deschise sub numele ”Casa română de comerț”, ar urma să fie finanțate de Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții.

Principalele declarații ale lui Liviu Dragnea în fața membrilor PSD Călărași:

Trebuie să facem FSDI și Casa română de comerț pentru că aș vrea să fim siguri că atunci când un copil mușcă dintr-un măr e curat sau când cumpărăm o roșie să aibă gustul și mirosul de roșie. Sau că brânza cumpărată are și lapte în ea. Mi s-a spus că nu mai avem ce face: ba mai avem ce face.

De ce să nu refacem rețeaua de aprozare în România? Nu e comunism. Nu e o rușine națională ca producătorii să nu își vândă produsele în magazine, ar huli ăia de-afară?

Am intrat în UE, dar nu suntem obligați să mâncăm toate E-urile. Păi ce, în Călărași nu se face grâu bun?

Leneș e Iohannis, nu noi. Am un vechi și bun prieten care se chinuie cu fructe 100% naturale, cea mai mare dramă a lui e că nu poate vinde în supermarketuri. Ca el sunt foarte foarte mulți. Când vine vara, piețele sunt cumpărate de en-grosiști, aproape pe nimic.

Articolul precedentVictor Rebengiuc despre Liviu Dragnea: „un om care a profitat de funcţii”
Articolul următorCât egoism? Amendă de la Poliția Locală după ce și-a abandonat câinele