Sursă foto: HotNews
Sursă foto: HotNews

Victor Ponta, fost premier PSD, consideră că ar cam fi timpul ca România să aibă din nou un președinte social democrat.

Invitat aseară la România TV, Ponta a vorbit despre mai multe subiecte de actualitate, inclusiv despre alegerile pe care vor avea românii de făcut în anul 2024, când se știe că vom vota inclusiv pentru alegerea unui nou președinte.

Și, chiar dacă a părăsit de ceva timp PSD, după candidatura ratată la prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis, Victor Ponta crede că românii trebuie să voteze un președinte pentru țară, date fiind „regretele” multora vizavi de alegerea făcută în cazul lui Traian Băsescu sau a actualului șef al statului.

Numit consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu în domeniul relațiilor economice internaționale, Victor Ponta a lăsat să se înțeleagă că acum, opțiunea este un președinte de la PSD. Până la momentul alegerilor însă, Ponta a subliniat că Iohannis ar putea părăsi actuala sa funcție pentru un post la NATO, variantă avansată de ceva timp. Și că, „în orice situația în care pleacă, președinte interimar devine Nicolae Ciucă”.

Eu sper și îmi doresc că am tot auzit povestea asta, în afară de Iliescu, Băsescu, Constantinescu, Iohannis sunt de dreapta. Poate de data asta alegem un președinte să nu mai plângem după.

Eu m-am săturat de oameni care vin la televizor și se plâng că sunt dezamăgiți că au votat cu Băsescu. Nu mai votați cu ficatul votați cu creierul”, a declarat Victor Ponta pentru sursa citată.

Articolul precedentFlagrant pentru mită: șofer prins pe când oferea 500 de euro polițiștilor
Articolul următorAstăzi, protest al angajaților de la Poșta Română