Casieriile RAJA sunt închise de Rusalii, dar abonații au posibilitatea de a plăti facturile online

Începând cu ziua de marți, 14 iunie 2022, societatea își va relua programul normal de lucru

Casieriile RAJA vor fi închise pe durata sărbătorilor de Rusalii.

Prin urmare, societatea aduce la cunoștință abonaților din întreaga arie de operare că luni – 13 iunie 2022, a doua zi de Rusalii, casieriile și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise.

Structurile RAJA vor funcționa fără întrerupere, inclusiv în ziua de Rusalii

Cu toate acestea, inclusiv în perioada de sărbătoare, activitatea structurilor RAJA SA care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se desfășoară fără întrerupere.

Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, abonații societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii serviciilor noastre să poată beneficia de acestea la parametri optimi”, a transmis Biroul de Comunicare al societății, într-un text distribuit pe pagina de Facebook.

Abonații pot folosi serviciile online pentru efectuarea plăților, precum contul de client RAJA (accesibil pe pagina web www.rajac.ro sau prin aplicația de mobil), transfer bancar sau direct debit

Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point/Payzone, Westaco și în incinta magazinelor „La doi Pași”.

Articolul precedentÎnotătorul Avram Iancu sprijină reducerea poluării fluviului Dunărea
Articolul următorRamona Mănescu, fost ministru de Externe, a pierdut procesul cu RISE Project