Omul de afaceri George Becali a fost chemat miercuri la DNA. După ce a vorbit cu anchetatorii, finanţatorul clubului Steaua a declarat că i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, în legătură cu declaraţiile pe care le-a dat acesta în dosarul lui Gabriel Puiu Popoviciu.
Mai exact, Gigi Becali este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, după declaraţiile date în dosarul în care este judecat omul de afaceri Gabriel Popoviciu pentru complicitate la abuz în serviciu contra şi dare de mită în legătură cu retrocedarea unui teren din zona Băneasa.
Este vorba despre declaraţia pe care a dat-o George Becali în faţa judecătorilor la data de 15 februarie 2016, fiind relatate informaţii diferite de cele din mărturia pe care a depus-o iniţial în dosar. Becali ştia încă dinante de discuţia cu procurorii despre ce este vorba. „Sunt chemat în legătură cu dosarul Puiu Popoviciu. Mărturie mincinoasă nu are cum să fie. Orice aş spune eu, infracţiunea de abuz în serviciu e pe acte. Orice aş declara, nu are relevanţă pentru că nu am să ştiu eu ce ştiu procurorii. Nu mi-am schimbat nicio declaraţie. Tot adevărul este în acte”, a declarat el la intrarea în sediul DNA.

Articolul precedentFlorian Walter, a fost adus în ţară, sub escortă, direct in arest, din Emiratele Arabe Unite
Articolul următorOri la bal, ori la spital: noul prefect de Constanţa Adrian Nicolaescu face piruete de 350 milioane de euro