Sursa: Facebook

Până să afle care este opinia colegilor parlamentari în ceea ce privește prestația sa ca ministru al Energiei, Virgil Popescu vine cu sfaturi pentru români, în așa fel încât să fie mai economi.

Popescu, care a fost ales prima oară deputat în decembrie 2016 și conduce Ministerul Energiei din noiembrie 2019, se dă pe sine ca exemplu personal, și arată că românii trebuie să își „schimbe mentalitatea” în privința consumului.

Și eu las luminile aprinse în camera din care ies și apoi îmi aduc aminte și tot nu mă duc să le sting”, a recunoscut ministrul Energiei, potrivit Antena 3.

Ca un părinte, ministrul Energiei a punctat că mentalitatea, odată schimbată, va aduce un plus valoare în viața tuturor. „Este spre binele nostru și se va vedea în eficiența consumului casnic, de exemplu”, a explicat Popescu.

Firește, între timp, ministrul își vede inclusiv de treburile sale din minister și a promis că se va lucra – aproape zi-lumină – pentru găsirea unei soluții., dat fiind că, după cum se știe, actuala legislație apără consumatorul casnic până în primăvară. Nicio grijă, a asigurat Virgil Popescu, românii vor fi protejați și după această perioadă. Mai ales că, din ce a opinat cel care conduce neîntrerupt Ministerul Energiei de peste 2 ani, odată cu venirea primăverii, nici nu va mai fi un consum la fel de ridicat.

Lucrăm la minister și în Guvern, cu colegii miniștri, cu ANRE, pe mai multe scenarii. Acum, ca să vedem care e cel mai bun scenariu, lăsați-ne să îl finalizăm, cu certitudine o să avem o soluție înainte de 1 aprilie, pe care să o implementăm de la 1 martie”, a promis, potrivit aceleiași surse, Virgil Popescu, arătând după ce trece iarna nu va mai fi același consum, iar prețul la gaze o să scadă.

Articolul precedentFlorin Cîțu: „PNL este cel care a crescut punctul de pensie cu cea mai mare valoare. Nu a fost PSD-ul niciodată”
Articolul următorAdrian Năstase: „Conduita unor parlamentari a devenit penibilă, uneori chiar grobiană”