sursă foto: captură video Digi 24

Atenția acordată în ultimele zile discuțiilor din jurul relației pe care Liviu Dragnea o are cu Irina Tănase l-a făcut pe Codrin Ștefănescu să răbufnească aseară.

Acesta este convins că totul este o conspirație, astfel încât românii să fie atenți la ceea ce se întâmplă cu viața intimă a fostului președinte al PSD și să uite de certificatul verde.

Cumva de neînțeles logica lui Codrin Ștefănescu, atât timp cât discuțiile legate de obligativitatea certificatului verde sunt de ceva timp și, mai mult decât atât, documentul este, de o lună, un „must” pentru a avea acces în unele instituții, magazine sau spații comerciale.

Însă Codrin Ștefănescu pare convins că cineva, undeva, a lansat anumite teme de discuție, în mod intenționat. Cu toate acestea, avertizează că Alianța Pentru Patrie, partidul pe care i l-a făcut cadou lui Dragnea, continuă să lupte împotriva certificatului verde.

Le mulțumim tuturor securiștilor, din presa oficială a sistemului, pentru “atenția” acordată în ultimele zile! Ați încercat să abateți atenția publică de la subiectele zilei, dar nu ați reușit!

Ați transferat chestiuni din viața personală a lui Liviu Dragnea în dezbaterea publică, încercând să acoperiți scandalul legat de certificatul verde! Nu v-a mers! Iar noi continuăm să strângem semnături si să ne opunem dictaturii voastre medicale hotărâtă din exterior! Noi suntem și rămânem #AliantaPetruPatrie!”, avertizează, pe Facebook, Codrin Ștefănescu.

În urmă cu câteva zile, același prieten de nădejde declara că nu e treaba lui ce se întâmplă „în viața personală a unor oameni”, chiar dacă aceștia îi sunt apropiați: „Niciodată nu m-am băgat în viața mea într-o chestie internă. Dimpotrivă, am încercat tot timpul să repar. Să fiu un prieten de bază, care să fie tot timpul calm. Și mintea limpede. Să-i calmez pe oameni. Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația. Sub nicio formă nu sunt eu unul dintre cei care să mă bag în relația unor prieteni foarte buni”.

Articolul precedentKelemen Hunor are o nouă viziune asupra pensiilor speciale
Articolul următorIohannis: „Avem o Constituție tânără, concepută în lumina acestui nou început”