Fostul secretar general al PSD este în continuare supărat pe actuala conducere a formațiunii politice, nu iartă și nu uită. Mai ales, nu scapă nicio ocazie să facă dezvăluiri pe care le descoperă și le analizează de unul singur, cu o singură concluzie: Marcel Ciolacu a vândut PSD-ul și vrea să îl îngroape. Inclusiv despre rezultatul social democraților la aceste alegeri parlamentare, Codrin Ștefănescu lasă să se înțeleagă că partidul nu își dorea un procent atât de mare, interesul fiind de a atrage cât mai puțini votanți.

Werner a fost cel mai bun agent electoral pentru PSD! Din scârbă și lehamite, față de actuala guvernare, unii români au decis să voteze contra! Nu Ciolacu, Grindiiianu sau Dâncu sunt artizanii acestui scor. Dimpotrivă! Am luat mai puține voturi ca la europarlamentare! Când erau toți împotriva noastră și am fost susținuți atunci doar de nucleul dur al PSD! Care nu s-a speriat de amenințările și înjurăturile hastag-rezist! Când Dragnea era demonizat și statul paralel investea sume și forțe uriașe pentru a ne discredita! Nu vă îmbătați cu apă rece! Noul PSD, a lui Ciolacu și gașca securistoidă, s-a dezis public de noi și mesajul național-patriotic, a îndepărtat din partid oameni ca Liviu Plesoianu, Șerban Nicolae, Petre Daeea, etc. Cu oameni iubiți de popor, civili și curajoși, altul era scorul PSD astăzi! Ciolacu era speriat la 29% că a obținut mai mult decât i se aprobase! Disperat că șefii se pot supăra definitiv pe el. Și va avea soarta lui Zgonea! Noul PSD este doar la centru, în teritoriu, vechiul PSD s-a mobilizat și a câștigat alegerile! Exact în județele și exact liderii civili care stau în gâtul noii conduceri! La greșelile, brambureala și bătaia de joc la adresa românilor din partea guvernanților, PSD trebuia să aibă astăzi un scor astronomic! Astronomic!!!”, opinează Codrin Ștefănescu.

Articolul precedentPromisiunile electorale nerespectate ar trebui sancționate prin lege
Articolul următorProcurorii militari anticorupție au intrat pe firul fraudării unui concurs din cadrul Inspectoratului de Aviație