Sursa: Facebook

E clar că toți candidații la alegerile prezidențiale încearcă să își atragă alți și alți simpatizați, dar și că a început de ceva timp o campanie electorală „ascunsă”.

Iar lidera USR Elena Lasconi nu este departe de jocuri politice, mai ales că și-a găsit un nou subiect – ruperea coaliției cu PSD, anunțată de președintele PNL Nicolae Ciucă.

Nu e chiar o despărțire, așa cum a fost cea de USR, dat fiind că PNL rămâne la guvernare… cu PSD. Iar acest lucru este taxat de Elena Lasconi, care subliniază că, personal consideră că ultimele declarații, Ciucă „încearcă să manipuleze românii”.

România, nu te lăsa păcălită!
Mesajul domnului Ciucă în care ne anunță că a rupt coaliția cu PSD reprezintă o nouă fraudă morală prin care încearcă să manipuleze și să păcălească românii.

Ciucă doarme acum așa cum și-a așternut. Ciucă a ales acest parteneriat cu PSD și cu Ciolacu. Ciucă a ales să danseze cu diavolul. Făcând asta, s-a alăturat unei lungi liste de lideri roșii, antidemocrați, corupți și eșuați care au făcut rău României în ultimii 35 de ani.
Ciolacu, Geoană, Ciucă. Trei fețe ale aceluiași sistem corup construit de PSD. Au învățat de la cei mai buni. Au învățat de la Iliescu, de la Năstase, de la Dragnea.

Nu vă lăsați păcăliți! Braț la braț, Ciucă și Ciolacu stau în spatele acestei decizii prin care se încearcă ducerea în turul 2 a celuilalt candidat al Moscovei, rămas, surprinzător, în cursă.
Sunt singurul candidat la președinție care poate pune capăt sistemului corupt construit și consolidat de actualii politicieni în ultimii 35 de ani.

Sunt singurul candidat care poate duce România către un viitor mai liber, mai prosper și mai democratic.
Vino alături de mine în această luptă! Acum este momentul să ne apărăm democrația și să salvăm România. Este nevoie de acțiune azi, nu mâine!
”, transmite Lasconi pe Facebook, aidoma lui Ciucă, printr-un clip video.

Articolul precedentPrimarul din Turda, în conflict de interese