viktor orban transilvania

Premierul maghiar Viktor Orbán a început un turneu în Transilvania. Orbán se întâlneşte cu liderii UDMR, cu reprezentanţi ai bisericilor maghiare şi cu studenţi, dar va inaugura şi o fabrică de amestecuri de furaje şi va vizita Academia de Hochei pe gheaţă din Cârţa.

Potrivit Biroului de presă al UDMR, premierul Ungariei, Viktor Orbán, preşedintele FIDESZ, face o vizită de două zile în Transilvania la invitaţia UDMR.

Orbán va avea miercuri o întâlnire cu liderii Uniunii, cu reprezentanţii UDMR în administraţiile publice locale, cu reprezentanţi ai bisericilor maghiare şi cu studenţi. Tot miercuri, primul ministru al Ungariei şi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, vor susţine o conferinţă de presă pe tema alegerilor europarlamentare. Vineri, premierul maghiar va inaugura o fabrică de amestecuri de furaje din România aflată în localitatea Sânpaul din Mureş şi va vizita Academia de Hochei pe gheaţă din Cârţa şi Centrul de Protecţie a Copilului „Sf. László” din Sânsimion, ambele din judeţul Harghita.

Articolul precedentPrimărița Gabriela Firea bănuiește o mână criminală la fundul ei
Articolul următorÎnalta Curte a decis să retrimită Dosarul Mineriadei la procurori. Protest în fața Parchetului General