Furau mâncarea copiilor, dar și produsele de igienă. Se întâmplă la Ploiești, unde procurorii au făcut mai multe percheziții într-un dosar în care acuzațiile sunt de delapidare și luare de mită. 

Angelica Fodor, directorul Centrului Creșe al Primăriei Ploiești, a fost reținută pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Reținute au fost și alte patru angajate ale Centrului Creșe, acuzate că furau mâncare și produsele de igienă care trebuiau să ajungă la micuți. 

Cele patru persoane reținute sunt șefele unor creșe din administrarea Primăriei Ploiești care îi ofereau sume de bani directoarei Fodor pentru a închide ochii la delapidările subalternelor. 

Surse din cadrul anchetei susțin că persoanele suspecte aveau podurile pline de produse de curățenie și de alimente. Peste 15 persoane sunt implicate în acest dosar.

Se pare că ancheta vizează şi alte persoane implicate în administrarea unităţilor de învăţământ din Ploieşti, dar faţă de acestea nu au fost luate măsuri preventive deocamdată. 

Articolul precedentFiecare familie din Țara Galilor primește, gratuit, un copac pe care să-l planteze
Articolul următorCîțu: „Toate pensiile vor trece pe sistem de contributivitate”
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...