Ludovic Orban a fost alături de miniștrii săi azi, după puteri. Programul prim-ministrului a fost destul de încărcat, astfel încât a reușit să îi susțină decât pe o parte dintre colegii săi care și-au preluat mandatele în cadrul conferințelor de presă.

Ludovic Orban a participat la preluarea mandatului de ministru al Muncii și Protecției Sociale de către Victoria Violeta Alexandru, cel al ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor – Costel Alexe, al ministrului Educației și Cercetării – Cristina Monica Anisie, dar și al ministrului Sănătății – Victor Sebastian Costache.

În rest, miniștrii noului cabinet au avut-o alături pe viceprim-ministrul Raluca Turcan. Turcan i-a sprijinit pe Ion Ștefan – ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, și pe Ioan Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene.

După importanță, ar fi de menționat că președintele Klaus Iohannis a participat marți la ceremoniile de preluarea mandatelor miniştrilor de Externe, Apărare, Justiţie şi Interne.

Articolul precedent3,7 milioane euro pentru canalizarea constănțenilor
Articolul următorPolițist din Vaslui, arestat pentru luare de mită, șantaj și infracțiuni informatice. Omul legii făcea legea după cum dorea