Ludovic Orban crede că Rareș Bogdan e un „liberal de pripas”

Rareș Bogdan, un politician „cu claxon” și cam atât - în opinia lui Ludovic Orban

Ludovic Orban (Facebook)

Președintele PNL, Ludovic Orban, l-a atacat pe prim-vicepreședintele partidului, Rareș Bogdan, afirmând despre acesta că ar fi un liberal de „pripas”. „Să fiu eu acuzat, eu, Ludovic Orban, dupa 31 de ani in PNL, de niște liberali de pripas, carora nici nu li s-a uscat cerneala pe adeziune, și care au facut doar rău PNL crezând că e suficient să ai claxon”, a spus Orban aseară, invitat la o emisiune tv.

Ludovic Orban: „Nu, dacă ai claxon și nu ai motor și nu ai direcție, degeaba claxonezi că mașina nu se duce nicăieri și… poate ajunge în gard”

Ludovic Orban a mai spus, în cadrul aceleiași emisiuni de la Antena 3, că „nu poți să faci praf munca a zeci de mii de liberali care au construit alături de mine un partid responsabil care a câștigat încrederea românilor”.

Replica vine după ce Rareș Bogdan s-a declarat dezamăgit de faptul că Orban nu a votat verificarea semnăturilor aferente moțiunii de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu.

De altfel, conflictele lui Rareș Bogdan cu Ludovic Orban nu sunt unele noi, ele datând chiar din perioada în care cel din urmă ocupa încă funcția de premier al României. Ulterior, odată cu ascensiunea politică a lui Florin Cîțu, Rareș Bogdan și-a găsit o tabără pe care să o reprezinte și, implicit, să îl reprezinte.

Reamintim că liberalii vor trece prin alegeri interne în data de 25 septembrie 2021. Orban se va lupta pentru voturile liberalilor cu actualul premier, Florin Cîțu. De altfel, unii politicieni bănuiesc că scandalul politic actual ar avea o oarecare legătură cu aceste alegeri, fiind doar o mutare de șah „cu bătaie lungă”.

Citește și: Nicolae Robu, eminescian după demisia în bloc a miniștrilor USR PLUS

Articolul precedentNicolae Robu, eminescian după demisia în bloc a miniștrilor USR PLUS
Articolul următorMărul discordiei din Guvern, PNDL 3, devine certitudine: ordonanța de urgență a fost publicată în Monitorul Oficial
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.