Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Au apărut mărturii cutremurătoare referitoare la tragedia din Egipt.

Presa internațională a publicat primele articole în data de 2 iulie, fiind vorba despre despre o femeie din Austria, în vârstă de 68 de ani, care a fost sfâșiată de rechini.

A doua știre, care a apărut și în presa din România, duminică, a fost despre încă o victimă. Era cazul sucevencei în vârstă de 44 de ani, și aceasta fiind ucisă, în aceeași zonă.

Salvamarii din Egipt au fost atenționați de o fetiță care plângea în hohote

Mai mulți turiști din Sahl Hasheesh au mărturisit că salvamarii au fost atenționați de o fetiță. Copila plângea și era în stare de panică.

Unul dintre turiști se numește Gelu Raul Vădan. Turistul de origine română a povestit că a fost martor la momentul în care femeia din Austria a fost atacată de rechin.

Acesta susține că austriaca înota singură, în stânga pontonului de la hotelul Tropitel, în stațiunea Sahl Hasheesh. Mai mult, salvamarii din zonă ar fi fost atenționați de o fată, chiar înainte de tragedie. Aceasta a insistat că în apă se află un rechin, precizează DCNews.

Copila a atenționat că este vorba despre un rechin, dar nimeni nu a crezut-o

Au fost atenționați salvamarii. Această fetiță, care plângea în hohote, cred că este marcată pe viață. Spunea că i-a zis „Shark, shark, it is a shark”. Totuși, răspunsul a fost „Nooo, it is a dolphin”. Ori nu trebuie să fii mare expert ca să știi că există o diferență foarte mare între aripioara dorsală a unui delfin și cea a unui rechin” a povestit pentru Pro Tv, Gelu Raul Vădan.

Articolul precedentBoris Johnson a demisionat de la șefia Partidului Conservator și din funcția de premier. Următoarele decizii din Marea Britanie afectează aproape un milion de români
Articolul următorUn pui de focă a fost descoperit într-un lan de grâu, la 3 kilometri depărtare de ocean
Jurnalist full-time / Pesimist part-time