PSD

După cum deja știe toată lumea, doi deputați PSD, Irinel Stativă și Adrian Solomon, au creat haos în cursul zilei de ieri într-un fast-food din Sectorul 3. Motivul principal îl reprezintă atitudinea recalcitrantă la îndemnul angajaților de a purta mască. Pentru că cei doi par să-și fi dorit mai abitir șaorma decât masca, au refuzat purtarea măștii, așadar angajații s-au trezit în postura de a fi nevoiți să cheme poliția.

Potrivit unor surse, odată cu venirea poliției, cei doi au devenit și mai violenți în exprimare, declarând următoarele:

„Nu vă meritaţi hainele statului!”, “Eu vă plătesc salariile!”, “Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie!”, ”Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” sau “Nu am ce să vorbesc cu voi că aveţi 3 luni de şcoală!”, ar fi declarat cei doi deputați scandalagii, potrivit surselor G4Media.ro.

În cotrapartidă, nici poliția n-a stat pe tușă și i-ar fi amendat pe cei doi:

„În această dimineața, o patrula a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant.

Polițiștii au depistat persoana în cauza, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar.

Cei doi băbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.”, se arată în comunicatul Poliției Sectorului 3.

Dar, ce să vezi, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, preferă să-i creadă tot pe cei doi, acuzând presa de denaturarea faptelor:

„Am avut un schimb de mesaje cu dl Solomon și înțeleg că lucrurile stau invers decât au fost prezentate în presă, și anume că nu a fost amendat, ci a fost legitimat, că este posibil să vină acasă procesul verbal. (…) Spune că au avut mască, dar au avut o problemă de comunicare cu omul care vindea acolo. Una peste alta, cred că cel mai bine este să luați legătura direct cu cei doi deputați, pentru că așa este firesc. Concluzia este că dacă au greșit este firesc să plătească, dar e foarte important să vedem lucrurile exact cum au fost”, a spus Romașcanu.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentSenatorul Chițac, nevinovat. Nu a ascuns nimic, nu a infectat pe nimeni cu COVID-19 și „nu poate fi stabilită sursa infectării acestuia”
Articolul următorCiolacu, poetic: „Iohannis vindea țării iluzii de pe terenul de golf”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.