Mii de măști au ajuns în maternitățile din București, donație din partea mai multor social democrați. Potrivit unor informații comunicate de primarul general al Capitalei, pentru aceste unități au fost cumpărate 15.000 de măști de protecție KN95 și 10.000 de măști chirurgicale. Primele donații au ajuns deja la Maternitatea Dr. Panait Sârbu (Giulești) din București, unde anual se nasc aproape 4.000 de copii.

Parlamentarii social-democrati au donat jumatate din indemnizația lunară, fonduri din care s-au achiziționat astfel de produse de protecție pentru spitalele Primăriei Capitalei. Le mulțumesc foarte mult colegilor social-democrați care au făcut această donație importantă și atât de folositoare în aceste vremuri de pandemie.

Colegii parlamentari au fost reprezentați de senatoarea Roxana Natalia Paturca și deputații Beatrice Tudor, Alfred Simonis (lider de grup) și Petre Florin Manole.

Restul de 13.500 de măști KN95 vor fi distribuite în zilele următoare în unitățile medicale din subordinea PMB, cu precădere către maternitățile Spitalului Clinic „Dr. I. Cantacuzino”, a Spitalului Clinic „Nicolae Malaxa” și a Spitalului „Filantropia”.

Iată că știm în continuare să fim generoși în momente dificile, cum este cel generat de pandemia Covid-19. Este un gest de solidaritate pentru care le mulțumesc în numele tuturor viitorilor beneficiari”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Articolul precedentNegustorul de suflete, partea 1: Cu tancul peste victimele de la Colectiv
Articolul următorAvocatul Poporului cere ca cei infectați cu COVID-19 să beneficieze de indemnizaţie pentru incapacitate temporară de muncă plătită 100%