dosarul 10 august

Primăria Capitalei dă undă verde organizării unei manifestaţii în data 10 august în Piaţa Victoriei, scrie Agerpres. Aprobarea a fost solicitată de reprezentantul Grupului de Acţiune Civică Diaspora pentru România, Tomescu Tommy Joul. Teoretic, protestul se va desfășura pe toată perioada zilei, așa cum de altfel este anunțat și pe pagina de Facebook a evenimentului.

A mai rămas foarte puțin până la 10 August 2019. Aproape nimic nu s-a schimbat, cu excepția faptului că Dragnea a intrat la pușcărie. În continuare, însă, îi avem pe Tăriceanu, Dăncilă, Șerban Nicolae, Nicolicea, Iordache, Pleșoianu, iar lista poate continua.

În continuare, dosarul 10 August este nerezolvat, ba mai mult, a fost mutat la DIICOT, acolo unde PSD și-a pus omul de încredere în urmă cu aproximativ 1 an jumătate. Tocmai din cauza acestor lucruri, pe 10 August 2019 ne vedem din nou în Piața Victoriei, iar programul este următorul:
În urma discuțiilor cu mai multe persoane implicate, acesta va fi programul general al protestului din 10 august:

1) Adunarea incepe încă de la primele ore ale dimineții în Piata Victoriei

2) La ora 17, ne mutăm cu toții în Piața Revoluției, la sediul MAI, de unde la ora 19 va începe un marș spre Piața Victoriei.
Traseul marșului este următorul: ora 19 – Plecare de la sediul MAI, din Piața Revoluției – sediul DIICOT (calea Griviței) – Guvern (pe calea Victoriei)
sunt în jur de 2 kilometri, iar timpul estimat este de jumătate de oră

3) Odată ajunși în Piața Victoriei, ne unim cu celelalte zeci de mii de români ce ne vor aștepta acolo deja”.

Articolul precedentÎnchisoare pe viață în România după o crimă și alte infracțiuni grave comise în Italia
Articolul următorFifor și Arafat au explicat unde s-a greșit în intervenția de la Caracal