Bar LGBT
Bar LGBT. Sursa foto: r3media.ro

Scene revoltătoare au avut loc într-un bar din SUA, unde copii mici au fost duși într-un club LGBT să vadă cum dansează travestiți, micuții putând oferi bani „artiștilor”, potrivit r3media.ro.

Inaugurare șocantă în orașul Dallas, din statul Texas. Un bar pentru homosexuali a marcat deschiderea, oferind copiilor un spectacol în care apăreau travestiți. În anunțul publicat cu această ocazie, se arată că „show”-ul oferă cea mai definitivă experiență pride, pentru familie. Mai mult, „tinerii” spectatori erau invitați să se urce pe scenă împreună cu „artiștii”.

Mesaje obscene pe pereții barului

În scurt timp au apărut detalii despre spectacolul oferit. Astfel, în imagini se poate observa cum copii foarte mici privesc cum dansează, uneori lasciv, travestiți. Copiii care știau să citească puteau citi pe pereții clubului mesaje unde se scria: „Nu se va linge singur” sau „L-am lins, deci este al meu”. Evenimentul organizat de barul pentru homosexuali are loc în statul Texas, care este considerat drept unul dintre cele mai conservatoare state americane.

Ponta, despre industria alimentară: ”Orice merge bine în România trebuie distrus”

Articolul precedentEfectele schimbărilor climatice: Traiul în București va deveni insuportabil din cauza căldurii în următorii 50 de ani
Articolul următorSorin Grindeanu: ”Fast Danube, este un proiect vital pentru întreaga Uniune Europeană, în contextul conflictului din Ucraina!”