Cristian Popescu Piedone (captură video)

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a devenit viral pe rețelele de socializare după ce un video în care își trimite directorii la săpat gropi pentru flori a avut peste 2,5 milioane de vizualizări pe Facebook. Aceasta a fost bine privită și pe TikTok, chiar dacă nu la nivelul de pe Facebook.

„Ești director? Ia treci și pune mână și sapă!”, a spus Piedone unui director din primul grup „muncitori de ocazie”. „Unii cu mapa și alții cu sapa? Fiecare sapă groapa lui”, a mai spus Piedone, adăugând și nume pentru câteva dintre acestea: „Groapa lui Iliescu”, „Groapa lui Denis”… La acțiune au fost plantate peste 10.000 de begonii donate de Primăria Sectorului 3, din serele proprii, ce vor înfrumuseța scuarul dintre liniile de tramvai de pe Calea Ferentari și Calea Rahovei.

La acțiunea de vineri, când a fost publicată filmarea, alături de primarul Piedone au mai fost city-managerul, cei doi viceprimari, mai mulți directori și consilieri din cadrul Primăriei Sectorului 5, precum și peste 500 de voluntari din cadrul administrației locale, dar și angajații de la Amenajare Edilitară și Salubrizare și Administrația Domeniului Public.

Primarul Piedone, pe scuter prin Sectorul 5

O altă postare care a strâns multe vizualizări a fost acum două săptămâni, când Piedone a ieșit pe străzile din Sectorul 5 „călare” pe scuter.

VIDEO. Piedone a plantat flori în Sectorul 5

Articolul precedentCristian Diaconescu, desemnat candidatul PMP pentru alegerile din 2024
Articolul următorBomba ecologică de pe strada Orizontului din Deva, „conservată” de șefii CJ Hunedoara pentru prosperitatea afacerilor Supercom-ului lui Ciuclea