Primarul general al Capitalei analizează decizia Partidului Național Liberal de a ataca la CCR legea prin care Partidul Social Democrat tranșa amânarea ratelor la bănci. După ce informația a apărut în presă, Gabriela Firea a răbufnit și a postat pe contul său de socializare critici legate de atitudinea PNL. Postarea sa a fost preluată de colegii PSD, pe pagina oficială a formațiunii politice.

Gabriela Firea, primarul General al Capitalei: „Dovada vie că nu le pasă de oameni! Proba cinismului! În toata lumea s-au luat măsuri pentru protecția populației în fața crizei sociale și economice provocate de pandemia de coronavirus, numai la noi guvernul nu numai că nu are propriile inițiative benefice pentru cetățeni, dar le și blochează pe cele parlamentare, ale celorlalte partide: PSD, Pro România, ALDE, UDMR.

În normele de aplicare ale OUG privind amânarea plăților ratelor bancare, cei de la guvern au copiat din proiectul de lege făcut de PSD în Parlament.

Diferența majoră e că în OUG se percepe dobândă la dobândă, pe perioada amânării, în timp ce în proiectul PSD este doar un decalaj al calendarului de rambursare a creditului, fără costuri suplimentare.

Trageți dumneavoastră concluziile!””.

Articolul precedentPonta, catre Orban: „Am impresia ca “v-ati saturat” de toti romanii astia obraznici care va deranjeaza cu problemele lor!”
Articolul următorMinistrul Boloș: „Uniunea Europeană va deconta sută la sută echipamentele medicale”