Ministerul Transporturilor a anunțat miercuri că s-a semnat contractul pentru autostrada Pitești – Sibiu, mai exact pentru primul lot, în lungime de 13 kilometri.

Ministerul anunță că a fost desemnat câștigătorul lotului 1 Boița – Sibiu, parte integrantă a autostrăzii Pitești – Sibiu și totodată documentația aferentă lotului 4 Curtea de Argeș – Tigveni a fost transmisă spre validare la Agenția Națională pentru Achiziții Publice – ANAP.

”S-a desemnat câștigătorul pentru lotul 1 Boița – Sibiu, parte integrantă a autostrăzii Pitești – Sibiu. Dacă nu vor fi contestații, pe 23 martie 2019 vom putea semna contractul de proiectare și execuție. De asemenea documentația referitoare la lotul 4 al aceleiași autostrăzi Pitești- Sibiu, secțiunea Curtea de Argeș – Tigveni, a fost transmisă, spre validare,  la ANAP. Astfel autostrada Pitești – Sibiu a intrat în linie dreaptă” a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor. Autostrada Pitești – Sibiu este cerută de ani buni de Dacia și Ford, dar până acum autoritățile s-au concentrat pe un alt drum de viteză, Comarnic – Brașov, unde traficul nu justifică construcția unei autostrăzi.

Articolul precedentPreședintele Klaus Iohannis atacă din nou PSD pentru Legea bugetului
Articolul următorMogulul fugar Sebastian Ghiță a cerut revocarea mandatului de arestare