Cutremur în politică. I se cere demisia lui VIctor Ponta

Europarlamentarul Pro România, Mihai Tudose i-a solicitat lui Victor Ponta să demisioneze din funcția de președinte al partidului. Mihai Tudose a votat pentru învestirea guvernului Orban , alături de alți parlamentari ai partidului, lucru care a stârnit nemulțumirea lui VIctor Ponta, Liderul Pro România a declarat că parlamentarii care au votat pentru trecerea guvernului Orban vor fi excluși din partid. 

,,Școala lui Dragnea….

Adică: cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu… este exclus din partid, supus oprobriului public, acuzat de trădare, înfierat, desființat etc.
Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut și ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu ,,părerea” liderului -unic- și -absolut-care-numai-el -are-soluțîi-bune.
Nici eu și nici colegii mei nu am încălcat nicio hotărâre a unei structuri statutare de conducere. Nu aveam cum fiindcă acestea, structurile statutare în care trebuiau luate deciziile în aceste momente… nu au fost convocate.
Am avut în schimb, că reper absolut, opinia liderului….
Care acum spune public că dă afară fondatorii partidului (care ocupă și primele pozițîi de conducere în partid).
Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacșu acuzându-l că negociază cu Orban…. (acuzație nefondată, nedovedită, de un ridicol extrem)
Nu cumva vi se pare că se repetă scenariul.În condițiile în care toooooate ,,negocierile” duse de Victor în ultimul timp ( absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eșuat, în condițiile în care eșți foarte deranjat că nici cei mai apropiați colegi din conducerea ProRomânia nu-ți împărtășesc ,,strategiile”…. nu ai vrea tu, Victor, că în loc să ameninți tu cu excluderi și schimbări de președinți de organizațîi, de excluderi de membri fondatori și oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul… nu ai vrea tu, Victor, să-ți dai tu demisia? Că să nu te mai deranjăm”, scrie pe Facebook Mihai Tudoase. Mihai Tudose a votat pentru învestirea guvernului Orban , alături de alți parlamentari ai partidului, lucru care a stârnit nemulțumirea lui VIctor Ponta, Liderul Pro România a declarat că parlamentarii care au votat pentru trecerea guvernului Orban vor fi excluși din partid. „, a scris Mihai Tudose pe Facebook.