Deși anul acesta au fost finalizați doar 22 de kilometri de autostradă, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, se laudă cu realizările din domeniul transporturilor, din mandatul său. El spune că proiectele  „au mers foarte bine anul ăstă”, având nevoie de câteva ore ca să le prezinte.

„Ar însemna să vă ţin aici câteva ore bune să vă spun toate proiectele pe care le las moştenire viitorului ministru. Aşa cum am spus şi la comisie, important este să semneze contractele, să asigure finanţarea că proiectele să meargă mai departe aşa cum au fost lansate. Lăsăm contracte semnate de 8 miliarde de lei, lăsăm proiecte lansate de 13 miliarde, lăsăm şantiere în plină execuţie. Au mers foarte bine anul ăstă, o parte din şantiere pe care v-am şi cantonat şi am mers foarte des pe ele şi se vede şi evoluţia”, le-a spus ministrul  Cuc ziariștilor .

„Dacă dumneavoastră aţi fi mers măcar o zi pe şantierele respective sau v-aţi uitat pe graficele de unde au fost preluate, adică de la 59% Iernut Cheţani suntem la 85%, 60% Lotul 1 Sebeş Turda, suntem la peste 80%, Centură Bacăului 0% la începutul mandatului, 50% (în prezent n.r.)., Biharia Borş 0% la începutul mandatului, 65% stadiu fizic. Sunt contracte pe care le-am preluat, deci faptul că am mers pe şantiere s-a văzut ritmul de lucru şi s-a văzut accelerarea proiectelor.Deci statul pe şantiere a dat roade, iar eu am spus într-adevăr, dumneavoastră vă uitaţi la numărul de kilometri, asta puteţi să îl întrebaţi şi pe viitorul ministru, care va fi dat în funcţiune.Eu mi-am asumat nişte lucruri, eu am vorbit de kilometri care vor fi daţi în trafic. Este o noţiune a da în trafic, adică să mergem şi un alt lucru să faci recepţia finală, a fi finalizaţi”, a  mai spus Cuc.

Articolul precedentAvertisment dur din partea unui apropiat al lui Liviu Dragnea
Articolul următorLovitură pentru zeci de mii de bucureșteni