Sursa: Guvernul României

Câte partide atâtea candidaturi la prezidențiale, sau cel puțin aceasta este imaginea de până acum. Nu s-a reușit nici crearea unui pol de dreapta pentru un candidat comun, iar liderul PNL Nicolae Ciucă crede că nu se mai poate „întâmpla ceva”.

Cel puțin nu cu USR, a punctat Ciucă ieri, la o emisiunea a postului public de televiziune, deși, a asigurat el, „am lăsat în continuare cale deschisă dialogului”.

Așadar, speranța, nu-i așa, moare ultima. Momentan, însă, nu este nimic pe masa tratativelor dintre USR și PNL.

Am discutat cu doamna Elena Lasconi, am lăsat în continuare cale deschisă dialogului. Până în momentul de faţă nu am primit niciun semnal, nici nu cred că se mai poate întâmpla ceva, pentru că am văzut deja de cu mult timp în urmă afişele de candidat la alegerile prezidenţiale.

Ca atare, dacă nu reuşim să punem laolaltă efortul comun pentru un proiect comun… De fiecare dată situaţia este volatilă şi, sigur, în politică orice aproape orice se poate întâmpla”, a declarat Ciucă la TVR Info.

Însă Nicolae Ciucă nu uită afirmațiile Elenei Lasconi referitoare la igienizarea din PNL, lăsând a se înțelege că, de la acel moment, un acord cu USR a devenit ceva mai greu de realizat.

Nu am reuşit să finalizăm scenariile, Am discutat, după aceea au fost acele recomandări şi public nu se cade aşa ceva.

Când vine vorba de igienizare, nu cred că între partide se poate realiza igienizarea. Cei care realizează igienizarea sunt cetăţenii atunci când merg la vot„, a mai spus Ciucă.

Articolul precedentCOMUNICAT DE PRESĂ – A-II-a ediţie a Congresului Național de Îmbătrânire Activă, eveniment organizat de Asociația Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă, un succes remarcabil
Articolul următorTrece România la euro? Ministrul Boloș crede că avem nevoie de răbdare