Sursa: Facebook

Fost ministru PSD al Justiției în câteva mandate – ultimul, până la căderea Guvernului Dăncilă, Ana Birchall și-a anunțat candidatura ca independent în cursa pentru prezidențiale.

Însă, ca independent, nu e ajunge voința, ci trebuie și „putință”. Adică vizibilitate și sprijin real din partea alegătorilor.

Iar Ana Birchall se plânge că este boicotată, nefiind promovată așa cum merită. Așa că își face pe Facebookul său personal o semi-campanie, mai ales că, până să ajungă un nume pe un buletin de vot la prezidențiale, are nevoie de semnături.

Aceasta duupă ce zilele acestea, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunțat că a publicat modelele listelor susţinătorilor la alegerile prezidenţiale şi la cele pentru Senat şi Camera Deputaţilor. 

Ca să pot candida la președinția României, trebuie să depun 200.000 de semnături”, scrie Birchall pe Facebook, remarcând că „e un număr foarte mare pentru un candidat independent, nu și pentru un partid care are organizații în toate județele și, în două zile, au listele semnate, cu vii, cu morți, cu plecați, nu contează”. Dar, atenționează aceasta, ea vrea „semnături pe bune”:

Vă rog să mă ajutați să strâng semnăturile, să le arătăm că suntem mulți și că nu mai vrem să alegem și în acest an răul cel mai mic.

Tot ce trebuie să faceți este să: Descărcați lista de aici: https://www.anapresedinte.ro/document.pdf., semnați lista, (cu pix albastru), implicați-vă familia, prietenii și cunoștințele. Trimiteți poze cu lista completată la adresa de email: ana@anapresedinte.ro. Menționați adresa de unde un curier poate ridica lista completată.

Vă mulțumesc. Ne facem bine, Ana Birchall. Rog share! Să spargem boicotul media la care sunt supusă!”.

Articolul precedentRareș Bogdan, despre viitorul job al președintelui României: „E prea puţin pentru Klaus Iohannis funcţia de comisar european”
Articolul următor8.000 de lei, mită pentru deszăpezirea unui sector de drum de pe Transalpina