Viceprimarul Sibiului a devenit de astăzi noul edil al orașului, în urma votului exprimat de consilierii locali. Corina Bokor îi ia astfel locul colegei sale, Astrid Cora Fodor, ale cărei atribuții le preluase însă de ceva timp, după rămânerea definitive a raportului ANI privind incompatibilitatea. Astrid Cora Fodor a fost în vizorul ANI pentru o stare de incompatibilitate din mandatul trecut, când era viceprimar. Astăzi, 15 consilieri locali sibieni – PNL şi FDGR, au decis prin votul lor ca Bokor să fie noul primar.

Potrivit Mediafax, Corina Bokor, membru al Forumului Democrat al Germanilor din România, la fel ca şi Astrid Cora Fodor, a declarat că își va continua activitatea de până acum „până când doamna primar va putea reveni în funcţia în care a fost aleasă de cetăţeni”.

Articolul precedentPresupus nevinovat. Fostul ministru Bodog, acuzat că și-a plătit consilierul personal fără ca acesta să vină la birou. „DNA nu m-a citat și nu a considerat de cuviință să mă informeze nici până astăzi despre deschiderea acestui „dosar””
Articolul următorViorica Dăncilă despre proiectul privind obligativitatea copiilor de a-și întreține părinții: „Nu este o lege care să fie agreată sau susţinută de Guvernul României şi nici de PSD”