Program de armată la Primăria Sectorului 5. Piedone și-a chemat directorii la ora 6:00, pentru „înviorarea de dimineață”

„Începând de astăzi, vom face înviorarea de dimineață zilnic. Vom face acest lucru până când vă veți trezi, dragi directori”, le-a spus Cristian Popescu Piedone subalternilor săi, în ședința operativă de la ora 6:00 dimineața

Captură video

Se spune că ziua bună se cunoaște de dimineață. Pe principiul acesta a mers, cel mai probabil, și edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, cel care a convocat o ședință operativă la ora 6:00 dimineața, astăzi. „În această dimineață, la ora 6.00, am convocat o ședință operativă cu toți directorii din Primărie, pentru că se pare că mulți dintre ei dorm”, a declarat Piedone, ulterior, pe Facebook.

Cristian Popescu Piedone: „Începând de astăzi, vom face înviorarea de dimineață zilnic”

„Vom face acest lucru până când vă veți trezi, dragi directori”, le-a spus primarul directorilor din subordinea sa, adăugând că are impresia că aceștia „încă dorm”. Mai mult, primarul Sectorului 5 i-a certat dis de dimineață pe aceștia, sugerând că aceștia și-ar fi neglijat atribuțiile de muncă până acum, astfel că ar avea nevoie de „înviorarea de dimineață”.

Am dispus să efectuați acele vizite de lucru în teren, dar se pare că până acum ați fost la plimbare.

Cristian Popescu Piedone

Mai mult, edilul a amintit de situația de ieri, de la Școala Gimnazială Nr. 2, din Ferentari unde, în urma unui control de rutină, a descoperit mai bine de o tonă de gunoi depozitat ilegal de jur-împrejurul școlii. „Am găsit gunoi și bănci rupte în apropiere de intarea în școli. Am senzația că voi ați făcut vizitele în teren cu ochii închiși, altfel nu îmi explic cum nu ați văzut aceste situații”, a subliniat Piedone, anunțându-i pe directori că oricine nu-și va face treaba poate pleca acasă. „Cetățenii din Sectorul 5 vor să trăiască în condiții mai bune, iar dumneavoastră, directorii, sunteți responsabili de acest lucru”.

În încheiere, primarul Sectorului 5 a dispus ca toți directorii din primărie să meargă în vizite de lucru pe raza Sectorului 5 zilnic, între orele 07:30-09:00, imediat după încheierea ședinței operative care are toate șansele să devină tradiție în Primăria Sectorului 5.

Școala nu e ghenă de gunoi! Focar de infecție lângă o școală din Ferentari, înlăturat de echipa lui Piedone

Prima „înviorare de dimineață”

Articolul precedentFii prietenos cu mediul: ”împarte” o mașină. Sau o bicicletă
Articolul următorPetiție: Vânătoarea de trofee trebuie interzisă, sub orice formă
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.