Sub sloganul „Stop abuzurilor”, Cristian Popescu Piedone, primarul PPU s-l al sectorului 5, are cuvinte de laudă pentru echipa sa: „Sectorul 5 nu mai este rușinea Bucureștiului”

Umanistul Piedone aduce „strop cu strop” normalitatea și spune răspicat: „STOP ABUZURILOR!"

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone are cuvinte de laudă pentru echipa sa, care a reușit să mai transforme un maidan într-un „oază de bucurie”, iar cetățenii din sectorul pe care îl administrează de puțin peste un an să vadă cu adevărat că și acolo se întorc banii din taxele și impozitele lor. Iar pentru ca această „magie” să fie posibilă au contribuit cu toții, „de la Infrastructura și până la Spații Verzi, de la Investiții și până la ultimul angajat”, un motiv în plus ca umanistul Piedone să le transmită acestora mulțumirile sale.  

„Credeți-mă că pentru rezultat s-a muncit așa cum trebuie! De Ziua Națională am defilat cu utilaje, cu roabe, cu lopeți! Și-am reușit să mai dăm țării o fărâmă de prospețime! Pentru că taxele și impozitele cetățeanului trebuie să revină mereu în comunitate sub formă de civilizație și confort”, a scris edilul pe contul său de socializare, unde este la fel de respectat ca și în viața reală. Iar filmele pe care le postează sunt mărturie a aprecierii venite din partea cetățenilor, fie că vorbim de cei mai mici dintre ei, ori de seniori.

„De acum… Erika, Alexandra, Sofia, Andrei, Nicolae, Filip, Mario și ceilalți copii din cartier au un teren multifuncțional de baschet, handbal, fotbal! Au tobogane, leagăne, balansoare! Pentru părinții lor… am încercat să dăm zonei aer proaspăt și culoare! Plus vreo 50 și ceva de noi locuri de parcare! Și-am amenajat zona de recreere, odihnă și gimnastica pentru frumoșii mei amici bunici pensionari”, a mai spus Cristian Popescu Piedone.

Cum nu se pot face lucrurile doar „pocnind din degete”, pentru data viitoare autoritățile „au rămas datoare” cu plantarea de puieți de arbori, însă edilul a dat asigurări că se va rezolva și această situație.

„Vorba aia: Ploua, ninge, furtunează… echipa Piedone lucrează”, a glumit edilul.

De altfel, acesta a ținut să sublinieze că mai sunt multe de făcut în sector, unul plin de probleme la momentul preluării mandatului, cu zeci de ani de „întuneric”. „Sectorul 5 nu mai este rușinea Bucureștiului! Mai sunt, desigur, multe și multe de făcut! Și-o să le facem! Avem abia un an de când suntem împreună! E o poveste frumoasă, care prinde contur! Și… pare-se că începe să ne fie bine! După decenii de întuneric, lumina și speranța se întorc la noi, aici, acasă”, a mai spus Piedone, care și-a încheiat mesajul cu deviza sa „Împreună, facem imposibilul… posibil. Cu dragoste, primarul Piedone!”

Primarul Cristian Popescu Piedone: „Dacă primarul dispune rezolvare urgentă… se rezolvă!”

Articolul precedentOctavian Jurma: „Nu e cazul să fim mai relaxați decât restul lumii”
Articolul următorArafat: „Atribuțiile DSU sunt stabilite prin lege”