Premierul demis Viorica Dăncilă face în aceste zile un adevărat tur de forță în țară, fiind în plină campanie electorală. În mai toate județele a fost încolțită de jurnaliști cu întrebări aparent simple, la care a reușit să dea răspunsuri surprinzătoare. Ultima gafă a fost ieri, în Vrancea.

Aflată la brațul baronului Marian Oprișan, Viorica Dăncilă a afirmat senin și hotărât că luptă nu împotriva unui om, ci a unei țări. Declarația a fost făcută în cadrul unei vizite la Mărășești, când Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă va intra în turul doi al alegerilor prezidențiale. Acela a fost momentul în care președinta PSD a spus că va intra în turul doi, pentru că este singurul candidat cinstit, care nu face înțelegeri cu Klaus Iohannis. Continuarea însă a fost un pic nefericită.

Cred că sunt singura candidată care am dat dovadă că lupt cu Iohannis, nu lupt împotriva unui om… lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii. Lupt pentru ca, în deciziile președintelui, să se regăsească și pensionarii și tinerii și femeile și bărbații care au grija familiei lor”, a fost afirmația Vioricăi Dăncilă.

Articolul precedentInspector ITM arestat pentru mită. Primea bani pentru a nu sancționa munca la negru
Articolul următorCutremur în politica românească. Guvernul Orban a trecut