Victor Ponta

Liderul Pro România o ia peste picior pe Viorica Dăncilă, vizavi de încercarea social democraților de a strânge cât mai mulți parlamentari prieteni, până la moțiune. Victor Ponta scrie pe Facebook că Viorica Dăncilă îi sună pe colegii săi din Pro România cu oferte și „mărturisește” cu ce a fost încântat el. Ponta vorbește despre „Vio” și broșa acesteia, „Fifi”.

Vio are dreptate – dar n-am înțeles nimic; ne confuzează (sau ne confuzește) – ori e om ori e corectă? Nu mai înțeleg “implicația”!

Iar Fifi (noul ei model de broșă masculină) ne confuzează și mai tare: are majoritate minoră sau minoritate majoră?

De dimineață Vio și Fifi dau telefoane la toți parlamentarii ProRomânia și se milogesc de ei să nu voteze moțiunea! Pe toți urmează să îi facă ministri, președinți de filiale județene și le angajează și toate rudele până la Gradul 4!

Au ajuns cu lista la P – Ponta/ m-au sunat și mi-au făcut o ofertă foarte tentantă – Ministru la Ministerul Filosofiei și Arheologiei, Președinte la PSD Baia de Fier și un teren de golf finanțat din PNDL în Parcul Circului (ca să merg pe jos de la mine de la bloc până acolo)!

Oferta e corectă: am acceptat imediat și am promis că NU votez moțiunea de cenzură contra Guvernului PSD – Grindeanu (dupa ce am zis PSD deja țipau amândoi de fericire și nu au ascultat finalul)!

Acum toți parlamentarii ProRomânia suntem în cantonament și ne antrenăm să jucăm golf pe terenul pe care Vio & Fifi o să-l faca din PNDL. Am înțeles prima regulă – joia viitoare la Parlament “white ball in the white hole and black ball in the black hole”.

PS – rog interpretul de la Guvern să îi traducă lui Vio ce am scris mai sus; altfel o “traduce” Fifi

PS 2- îl rog pe Ministrul Breaz să le dea un DEX deschis la pagina cu “pamflet” / altfel se duce diseară Vio la Ciutacu și începe să ma laude că sunt om bun că nu votez moțiunea”, scrie Ponta.