Florin Cîțu / Captură video

Premierul Florin Cîțu se gândește la posibilitatea de a schimba prefecții și subprefecții USR PLUS. Aflat la Timișoara, în campania pentru alegerile interne din PNL, Cîțu a declarat că nu dă înapoi la orice obstacol şi că este decis să facă reforme pentru români.

Cât despre schimbarea prefecților, premierul a spus că cei de la PSD au avut mai multă onoare decât cei de la USR PLUS. Social-democrații au demisionat din guvern atunci când au decis să depună moţiune de cenzură împotriva popriului executiv.

”Am intrat în această guvernare şi am spus foarte clar că voi face reforme şi investiţii. Eu mă ţin de cuvânt. Mesajul meu este clar pentru toţi românii. La fiecare obstacol care apare eu nu dau înapoi, eu spun că  fac reforme şi rămn să fac reforme. Iar cei care nu facreforme alături de mine mai şi pleacă câteodată. Le-am spus românilor de fiecare dată că această guvernare va avea rezultate, dar va reforma România”, a spus Florin Cîţu.

Întrebat dacă urmează să schimbe prefecţii şi subprefecţii, Florin Cîţu a declarat că analizează această oportunitate.

”Analizăm această oportunitate. Eu vorbesc de onoare. Cred că atunci când te întorci împotriva propriului guvern, împotriva propriei persoane, pentru că încă sunt membrii în guvern, ceea ce e un lucru bizar. Repet, miniştrii când Dragnea şi-a dat jos propriul guvern, miniştrii au demisionat, deci nu s-au votat pe ei să  se dea jos din guvern. Se pare că la PSD a fost mai multă onoare. Eu fac apel la onoare. Aşteptăm să vedem. Mesajul este pentru toţi cei numiţi de USR pentru că sunt prefecţi, subprefecţi, preşedinţi de companii, agenţii etc. Dar vedem… cred că atunci când iei o astfel de decizie înseamnă că nu ai încredere în proprii oameni. Eu nu am spus că nu au făcut o treabă bună, unii dintre ei nu au făcut o treabă bună”, a explicat premierul.

Articolul precedentCe există în spatele jobului „cel mai bine plătit ”. Reportaj – experiment
Articolul următorUSR PLUS: “Florin Cîţu a devenit dependent de putere, la fel ca Liviu Dragnea”
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...