Administrația Prezidențială

Coaliţia de guvernare pare că a finalizat discuţiile pe marginea calendarului electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare.

După consultările pe care premierul PSD Marcel Ciolacu le-a avut cu liderii formațiunilor politice, s-a ajuns la un consens.

Într-un comunicat al Partidului Național Liberal se precizează astfel că abia în noiembrie vom avea alte alegeri – respectiv turul 1 al celor prezidențiale.

Concret, alegerile prezidențiale se vor derula pe 24 noiembrie, iar al doilea tur a fost stabilit pe 8 decembrie. Între ele se vor desfășura alegerile pentru Parlamentul României, chiar pe 1 decembrie, Ziua Națională.

Ținând cont şi de opiniile exprimate de celelalte formaţiuni politice, reprezentanţii Coaliţiei au fost în consens în ceea ce priveşte organizarea alegerilor prezidenţiale, după cum urmează: primul tur în data de 24 noiembrie, al doilea tur în data de 8 decembrie. De asemenea, s-a ajuns la un numitor comun pentru organizarea alegerilor parlamentare în data de 1 decembrie„, a anunţat PNL, citat de Agepres.

Articolul precedentNICULAE, DĂ ÎNAPOI MILIARDUL, DE LA RUȘI!
Articolul următorȘeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Giurgiu și doi oameni de afaceri, reținuți de DNA