Captură video Poliția de Frontieră
Captură video Poliția de Frontieră

Aproximativ 23 de tone de deşeuri din hârtie au fost oprite la Frontiera Borş.  

Polițiștii au descoperit că șoferul care transporta marfa nu deținea documentația necesară transferului.

La acțiune au participat atât Poliţiştii de Frontieră din judeţul Bihor, cât și angajații din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu

Prin urmare, nu a fost permisă intrarea pe teritoriul României a unui camion, încărcat cu peste 22.900 kilograme de deşeuri din hârtie, pentru care şoferul nu deţinea documentaţia necesară pentru transferul de deşeuri, arată G4 Media.

Cele 23 de tone de deșeuri proveneau din Italia, iar destinația era o societate din Arad

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş I au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă, înmatriculat în România, condus de un cetăţean român. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii deşeuri din hârtie, încărcate în Italia, pentru o societate comercială din judeţul Arad”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Poliţiei de Frontieră.

În urma analizei documentelor prezentate la control, cu sprijinul reprezentanţilor Gărzii de Mediu, s-a constatat că încărcătura din camion nu îndeplineşte condiţiile legale de intrare pe teritoriul ţării, şoferul neavând documentaţia necesară prevăzută de lege pentru transferul de deşeuri, mai precizează sursa citată.

Articolul precedentRoșiile autohtone vor deveni un lux pentru mulți români!
Articolul următorReclamațiile online se vor primi după program la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor
Jurnalist full-time / Pesimist part-time