Analizând al doilea weekend al noilor restricții impuse, în ceea ce privește modificarea „orei de intrat în casă”, cât și a orei de închidere a magazinelor de orice fel, Prefectul Capitalei, Alin Stoica, s-a arătat îngrijorat din pricina aglomerației din ultimele două zile, din centrele comerciale. Cu toate astea, „deocamdată avem această regulă, trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua pentru a evita aglomerarea magazinelor”, a mai spus Prefectul.

„Vom avea discuții cu marii retaileri și magazinele mici pentru a vedea care a fost comportamentul clienților. În funcție de aceste analize, săptămâna viitoare le vom solicita de la comercianți, vom lua măsuri”, a spus Prefectul Alin Stoica

Șoșoacă susține că în India nu există campanie de vaccinare, iar Israelul „a vaccinat cu arma la tâmplă”

Susținând că ar fi avut anumite semnale potrivit cărora în anumite magazine s-ar fi produs aglomerație, Prefectul a promis că va monitoriza situația, consultându-se cu principalele magazine, cerând, deopotrivă, informații de la aceștia, pentru o viziune clară asupra situației. „Avem informații că la închiderea programului există tendința de a se aglomera. Există tipul acela de comportament de cumpărător de weekend”, a mai spus Alin Stoica, la Digi24.

Acesta și-a manifestat opinia inclusiv despre protestele anti-restricții, din Capitală, despre care a spus că „nu au ajuns la mine niște revendicări punctuale sau niște propuneri alternative, am văzut că mesajul este destul de confuz. Sunt oameni care neagă că ar exista o problemă sunt și oameni care spun că măsurile afectează industria HORECA, dar cu ei au existat discuții”.

Articolul precedentUn week-end plin de bun-simț și logică, de Paștele catolic
Articolul următorOprescu, despre proteste: „Greșeala mare de tot pe care o face Statul, nu explică”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.