Partidul Social Democrat afirmă într-un comunicat de presă alambicat că nu se opune Referendumului pe justiție, făcând referire în același document și la creșterile salariile, precum și la discuțiile prin care politicienii altor partide ar denigra România peste hotare.

Așa cum a anunțat anterior, PSD nu se va pronunța oficial asupra întrebărilor pentru referendum propuse de Iohannis, decât după ce acestea vor fi formulate. PSD nu se va opune în niciun fel organizării referendumului propus de Iohannis, dar nu va accepta niciodată reducerea sau desființarea salariului minim pe economie sau oprirea creșterilor de venituri din programul de guvernare, așa cum vor partidele din opoziție.

PSD nu are nimic împotriva temelor lansate de Iohannis pe tema justiției, dar nu va accepta niciodată ca România să fie atacată din exterior pentru falsele probleme din domeniul judiciar. Europarlamentarii PSD nu își vor critica niciodată țara în afară și nu vor vota niciodată împotriva României în Parlamentul European, așa cum au făcut cei ai PNL sau USR”, se arată în comunicatul PSD.

Articolul precedentActual membru Pro România, Sorin Marica ar vrea o împăcare cu PSD
Articolul următorDIICOT a trimis în instanță Dosarul Sky News. Ziarul de Investigații a avertizat de la început că ”ancheta” jurnaliștilor britanici e făcătură