Nicusor Dan - Foto Facebook

Primarul general al Capitalei pare că se îndreaptă relaxat spre alegeri, având credința că va câștiga un al doilea mandat, dar și că va fi candidatul de dreapta.

Aceasta s-a întâmplat în 2020, când Nicușor Dan ieșea primar, însă acum, primarul general dă impresia că nu a auzit despre intențiile partidelor de la care așteaptă sprijin.

Aseară, Nicușor Dan a făcut câteva calcule matematice, lăsând a se înțelege că va fi „favoritul” bucureșteniilor la alegerile locale din acest an. Însă în predicțiile sale, așa cum le-a pus „pe tapet” la B1 TV, nu a luat în calcul și varianta – mai mult decât posibilă – ca PNL să nu îi mai acorde încă o dată sprijin politic.

Noi avem un primar în funcție care în sondaje are 30-35%, 36% în ultimul pe care l-am văzut, avem un partid, PSD, care are 30-35%, avem alegeri într-un tur, în alegerilor într-un tur oamenii votează util și asta o să fie meciul, asta este predicția mea.

În 2020 am fost votat de un întreg public de dreapta (…). Îi invit să îmi analizeze activitatea și din nou să voteze în meciul ăsta dreapta vs PSD”, a spus Nicușor Dan.

Mai mult decât atât, Nicușor Dan a lăsat a se înțelege că doar proiectele sale pot atrage votanții și că „e neserios să faci un proiect pentru București în trei luni sau în două luni, cât o să mai fie din momentul în care o să fie anunțat”.

Cât despre realizări, primarul general a expus ce a făcut în cei aproape 4 ani de mandat: „Am adus 100 de autobuze electrice, am început să aducem cele 100 de troilebuze. Am externalizat curățenia, am făcut bilet la același abonament unic cu metroul și am egalizat tarifele pe transport public de suprafață cu tariful pentru metrou.

Avem integrarea cu aplicația Google Maps, poți să îți optimizezi traseul. Avem verificări în cap de linie. Am modificat niștre trasee ca să mergem în cartiere în care oamenii nu aveau și aveau nevoie”.

Articolul precedentCe se întâmplă cu salubritatea din Hunedoara? Vor fi organizate licitații pentru contractul de 116 milioane de EURO până va câștiga Supercom?
Articolul următorInformare Publică: Lucrare programată în Stațiunea Cap Aurora