Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, împlinește astăzi 3 ani de când a preluat mandatul. Și, după cum s-a obișnuit deja, edilul a decis să fie cu acest prilej tot în mijlocul oamenilor.

Cu tort și voie bună, Piedone a rememorat ziua de acum trei ani, când a depus un jurământ în fața locuitorilor Sectorului 5, anume că își va pune toată priceperea în slujba acestora. Totul, cu bună credință, pentru a le oferi cetățenilor condiții de trai mai bune.

Într-un clip postat azi pe Facebook, primarul Piedone a pus și câteva imagini cu starea Sectorului 5, atunci când a venit la primărie: plin de gunoaie peste tot, locuri de joacă distruse, asfalt degradat șamd. Iar oamenii au observat în acești trei ani schimbarea în bine.

Trei sferturi de mandat într-o poveste… altfel, cu bucurie și cu suferință, cu smerenie și cu credință, cu speranță, împliniri, decepții și multe, multe visuri.

O poveste cu oameni buni și cu zmei, ca-n mai toate poveștile pământului…

O poveste izvorătă dintre oameni, dorită de oameni, crescută de oameni, semnată de oameni, exclusiv pentru oameni.

Pentru cele trei toamne de poveste, oameni dragi din Sectorul 5, Piedone vă mulțumește și vă spune din inimă că vă iubește!
Povestea merge mai departe!
Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone
”, a transmis edilul.

Articolul precedentInformare publică: Lipsă apă în zonele Mamaia Sat și Mamaia Nord!
Articolul următorLigia Deca are o echipă care cenzurează comentariile la adresa sa: „Dacă n-apucă colegii mei să le șteargă suficient de repede, mă încarc negativ”