Sursa: Facebook Echipa națională de fotbal a României

Naționala României a pierdut aseară meciul cu Olanda, din optimile de finală, cu scorul 3-0, aceasta însemnând că fotbaliștii noștri au părăsit astfel EURO 2024, găzduit de Germania.

Chiar dacă România a câștigat grupa E, cu 4 puncte, după 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia, iar calificarea „Tricolorilor” a scris istorie, nu toți românii se (mai) simt mândri.

Până la meciul de aseară, politicienii se întreceau în felicitări și postau mesaje de susținere, însă acum, indiferent de eforturile depuse de jucătorii Naționalei, efervescența a trecut.

Mesaje au fost totuși postate aseară de premierul Marcel Ciolacu și șeful Senatului, Nicolae Ciucă, care le-au mulțumit astfel „Tricolorilor” pentru ceea ce au făcut.

Mulțumesc echipei naționale! Ați reușit să uniți – din nou – toți românii! România are viitor!”, a scris Ciolacu.

Mulțumim, băieți! Cu munca, pasiunea și determinarea voastră, ați unit o țară întreagă și ne-ați făcut mândri la acest campionat! Inimile românilor au bătut la unison, la fiecare meci, din fiecare colț al lumii. Suntem alături de voi, astăzi și întotdeauna! #HaiRomânia!”, scria și Ciucă.

În schimb, șeful statului nu a mai fost la fel de mândru de „Tricolori”, de pe pagina acestuia lipsind – cel puțin până la acest moment – orice mesaj care să privească rezultatul meciului de aseară. A rămas, în schimb, ultima postare a lui Klaus Iohannis, din 26 iunie, după meciul România – Slovacia:

Felicitări echipei naționale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, ați adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România!”.

Articolul precedentÎnchisoare cu executare pentru un polițist din Mureș care făcea trafc de influență și și-a amenințat un coleg
Articolul următorJIHAD-ul MILIARDARILOR: DIMOFTE, TURNAT de PUIU!