Liderul interimar al PSD atenționează că țara este în picaj liber, din vina liberalilor aflați la guvernare. Firește, Marcel Ciolacu se referă la economia României, dar și la starea financiară a cetățenilor, îmbinând pe alocuri exemple fine despre reușitele din timpul guvernării(lor) PSD. Însă, după cum se exprimă Ciolacu, actuala guvernare va strica tot efortul depus de PSD, promisiunile pentru o viață mai bună având aplicabilitate „peste 10 ani!”.

Guvernul PNL știe doar să fure și să risipească. Istoria se repetă cu Iohannis în loc de Băsescu!
Diferența dintre politicile PSD și gogoșile electorale ale PNL e scoasă astăzi la iveală de Banca Mondială.
În perioada 2017-2019, venitul mediu pe locuitor a crescut de la 9.650 la 12.630 de dolari. Asta a făcut ca România să fie încadrată în rândul țărilor cu venituri mari.

Ce a făcut PNL? A distrus tot. A prăbușit economia, veniturile și nivelul de trai al oamenilor. A crescut deficitele până la cer. S-a împrumutat într-un ritm amețitor. 86 de milioane de euro pe zi care nu au ajuns nici în economie și nici la oameni. Doar în buzunarele clientelei liberale. În acest timp, de la lună la lună avem zeci de mii de români care îngroașă rândurile șomerilor și mii de firme care și-au tras deja obloanele. Niciun sprijin concret din partea Guvernului, doar promisiuni că va fi bine peste 10 ani!

Acum înțelegeți de ce am spus că PNL a copiat prost de la PSD?! Mărturie e istoria: întotdeauna PSD la guvernare a clădit bunăstare, în timp ce dreapta a risipit tot generând austeritate, sărăcie și șomaj.

E ca în greierele și furnica: sunt unii care MUNCESC tot timpul, în timp ce alții care cântă la chitară toată vara, se distrează pe la chermeze guvernamentale și trag de halbe pe la terase cu prietenii RISIPESC tot”, opinează Ciolacu pe Facebook.

Articolul precedentRegie proastă la CJ Hunedoara pentru a ascunde incompetența dezvăluită de Curtea de Conturi
Articolul următorUSR și PNL cred că PSD își dorește o instituție „de buzunar”, așa că atacă la CCR modificările la Legea Concurenței